Smykker
Foto: PR
SHOPPING

SMYKKER | Den personlige gave

Diamonds are a girl’s best friend! Find inspiration til smykker, som du kan give i gave. IN har udvalgt 15 stilfulde smykker - se dem her.

Personlige smykker

Smykker er noget du kan have hele livet og oftest forbindes det med en person eller en begivenhed i dit liv. Det kan være alt fra konfirmationsgaven til barselsgaven, fællesnævneren her er bare affektionsværdien. Der er selvfølgelig ikke ret meget, der kan hamle op med arvesmykker eller forlovelsesringen. MEN at modtage et smykke fra en af sine kære må alligevel siges at være en succes hver gang – også selvom man måske ikke lige ønskede sig de grøn-lilla perleøreringe.

LÆS OGSÅ: MODE | 7 af de smukkeste smykker lige nu 

De fleste forbinder smykker med kærlighed, ikke nødvendigvis kun mellem mand og kvinde, men alle former for kærlighedsrelationer. Og det gode ved smykker er, at de ikke behøver at være det nyeste nye eller fuldstændig ekstravagant for at blive modtaget med kyshånd. Tvært imod kan en simple sølvring sidde på fingeren i mange år og stadig se lige så skøn ud, som dagen du fik den. Sidder du og kan nikke genkendende til dette, mens du tænker på det smykke, du skal forære en af dine nærmeste til jul?

Så tag et kig i galleriet, hvor vi har samlet 15 smykker du kan lægge under træet i år. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

INSPIRATION | Smykker i gave

LÆS OGSÅ: INSPIRATION | Redaktionens julegaveønsker

Læs mere om: