STILIKONER

Le Gammeltoft sælger ud af garderoben

Radioværten Le Gammeltoft har besluttet at støtte en god sag ved at sælge ud af sit gamle tøj.

Når man har alt for meget af noget, kan man lige så godt dele ud. Sådan har i hvert fald den 35-årige radiovært Le Gammeltoft det.

Læs mere om den velgørende webshop Fashion-resales her

Hun har nu valgt at sætte sit brugte tøj til salg igennem webshoppen Fashion-resales, og overskuddet går til velgørenhed.

"Jeg har altid troet på at genbruge tøj, og når man kan lide tøj, så er der brug for udskiftning. Fashion-resales støtter et godt formål, og så kommer jeg samtidig af med noget, jeg ikke bruger," siger hun.

Le Gammeltoft er tilhænger af at støtte velgørenhed på en simpel måde, fordi beklædningsgenstandene bliver solgt over nettet, og Fashion-resales står for kontakten til kunderne.

Ifølge hende er den købsmodel fremtiden, og så vil der samtidig kommer mere fokus på genbrug, og det er et koncept, som hun mener folk vil støtte.

Camilla Ottesen har også valgt at sætte sit tøj til salg over Fashion-resales. Læs mere her

Selv har hun sat flere dyre mærker til salg som Stella McCartney, Marc Jacobs og Stella Nova men også hverdagstøj fra Won Hundred eller Zara.

"Det er køb, jeg har gjort over nettet og nogle fejlkøb. Jeg får i nogle tilfælde nogle af penge tilbage, mens andre donerer jeg helt, og så er det helt navnløst," siger Le Gammeltoft.

Hun beskriver sin garderobe som ret kaotisk, fordi hun er elendig til at få ryddet op. Så snart hun har prøvet, kommer sagerne igen i uorden, når hun hiver et stykke ned i farten på vej ud af døren.

Radioværten har heller ikke haft det godt med at smide de dyre mærker i tøjcontainerne, og nu har hun mulighed for at sælge dem over nettet og samtidig støtte et godt formål.

"Det er lækre ting, og det er både jeans og toppe, som jeg måske ikke har gået så meget med. Når man som jeg bliver støttet med gaver og rabatter, så synes jeg, at det er en god ide også at give videre," siger Le Gammeltoft.

Fashion-resales har ud over radioværten en række kendte frontfigurer som Lina Rafn, Camilla Ottesen og Mathilde Norholt.