STILIKONER

By Malene Birger designer eksklusiv BMW

Det danske modehus har i samarbejde med BMW skabt en luksusbil i særklasse

Mens drengedrømmen for mange er en Aston Martin, som James Bonds, fyldt med seje elementer og fedt legetøj, mangler vi kvinder en feminin pandang; en designerbil med feminine features, og det har BMW og By Malene Birger nu skabt.

Dette efterår ser et nyt og spændende samarbejde nemlig dagens lys, når det danske modehus og Danmarks største eksklusive BMW forhandler Jan Nygaard AS præsenterer en fælles limited edition By Malene Birger-designpakke til den nye, elegante BMW 3-serie GT.

Lavet i eksklusive materialer og med raffinerede detaljer og et diskret signatur-print på udvalgte interiørdele, emmer bilen af luksus og feminintet. Pakken består af forskellige specielt udvalgte og designede trim i et opgraderet materialevalg, underspillede By Malene Birger-logoer og ikke mindst det karakteristiske kløverprint diskret placeret på udvalgte steder. Ved købet får man som tillæg en smuk rejsetaskeserie fra modehuset, ligeledes i signatur printet.

Støtter velgørenhed

Samarbejdet opstod ikke mindst som et ønske om at forene de to huse i ét projekt, der støtter UNICEF, som står begge parters hjerte nær. Derfor doneres der ved hver solgt designpakke 2500 kr.

"Vi har længe arbejdet på at finde en eksklusiv partner i modebranchen, og vi er meget glade
for det samarbejde, der tegner sig mellem By Malene Birger og Jan Nygaard AS," siger Kasper Olsson, Marketingchef Jan Nygaard AS.

Pakken kan købes fra ultimo september 2013 hos Jan Nygaard AS i Kongens Lyngby, men lanceres
allerede ved Copenhagen Fashion Week i denne uge, hvor modellen vil blive udstillet i indre København.

Med bilen følger en skøn taske fra By Malene Birger, som matcher bilens interiør.