Tasker, enhver kvinde må eje - 10 typer!
Foto: Mondadori
TRENDS & STYLING

10 typer tasker, enhver kvinde må eje!

Populært sagt: ”kvinder kan aldrig få for mange tasker!” - dog vil vi påstå, at du kan klare dig fashionabelt godt med lige præcis disse 10 tasker i din samling.

Kan man have for mange tasker?

Populært sagt, kan kvinder aldrig få for mange tasker. Dog vil vi påstå, at du kan klare dig fashionabelt godt med lige præcis disse 10 tasker i din samling. Vi hjælper dig med din købsbegrundelse (eller -undskyldning) for, hvorfor du ikke kan leve uden netop disse 10 tasker

LÆS OGSÅ: SHOPPING | 11 tasker til fest

1. Den klassiske

De fleste fashionistaer vil formentligt straks tænke på Chanel. Chanels ikoniske flap bag i sort lammeskind er en tidløs klassiker, som altid vil bestå i stil og værdi. Det er en investering, du aldrig fortryder!

Chanel, 34.294 kr. Se mere HER

2. Clutch’en

Den kan indeholde dine mest nødvendige ejendele, både når du er til fest og på farten. Desuden er der noget feminint over en clutch, også selvom du går med en rå én af slagsen som eksempelvis denne Givenchy clutch.

Givenchy, 3.560 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

3. Skuldertasken

Hav hænderne fri, når du er ude at male byen rød og brug friheden til at drikke flere drinks og tage selfies med veninderne.

Loewe, 16.803 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

4. Shopperen

Ikke nok med, at den er rummelig og praktisk, så er shopperen din bedste ven. Slut med at bære rundt på tusindvis af småposer efter en shoppetur – shopperen kan det hele.

Balenciaga, 9.308 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

LÆS OGSÅ: 13 fashionable tasker til hverdag

5. Den farverige

Giv dit outfit et ekstra farvestrejf med en farverig taske. Vi er faldet for denne colorblock taske fra Marni.

Marni, 16.084 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

6. Kufferten

Globetrotteren, forretningskvinden og den rejselystne fashionista, sætter stor pris på en rejsekammerat i form af en lækker kuffert i god kvalitet så den kan holde til det meste. Denne aluminiums kuffert er ikke kun rå og fed at se på, men kan også holde til at rejse hele jorden rundt med dig.

Tumi, 6.215 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

7. Håndtasken

Håndtasken er, i ordets bogstaveligste forstand, en taske som holdes i hånden. Den giver et helt særligt oldschool touch til dit look.

Boyy, 6.215 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

8. Den sjove

Tag ’eye candy’ til et nyt niveau med en sjov statementtaske. Der er et hav af dem, både fra high street- og high end brands, da ’fashion fun’ (som vi har døbt modebølgen her på redaktionen) trender lige nu og har gjort det i en godt stykke tid. Læs mere om fashion fun-trenden her

Prada, 5.996 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

9. Cross Body

Denne type taske er en praktisk klassiker og hører hjemme i enhver taskesamling. Crossbody’en fås i mange varianter, som både kan bruges til hverdag og fest.

Saint Laurent, 11.181 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

10. Rygsækken

De fleste af os har nok ikke har haft en ægte rygsæk siden studietiden, hvilket (måske) er en fejl. Der findes virkelig mange lækre rygsække, som er smukt designet – for ikke at nævne yderst praktiske.

Gucci, 19.735 kr. Købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: