TRENDS & STYLING

3 farver vi vil bære i 2018

De største designere dikterer hvert år moden på ny, og de vælger med garanti hvilke farver, du ikke kan undgå den kommende sæson. Disse 3 farver kommer vi til at bære i 2018.

De uundgåelige farver i 2018

SS18-kollektionerne blev allerede vist tilbage i august, og er nu så småt ved at have ramt butikkerne. Det var allerede dengang tydeligt at se, hvilke farver, der kommer til at dominere dette forår og sommer.

Pasteller i alle variationer er denne sæson en kærkommen yndling hos designerne, og især lilla har været eksponeret meget; både i de smukkeste pasteludgaver, men også dominerende mørkelilla er blevet vist. Lilla er en af de farver, der kommer og går i det store modebillede, og derfor er det bare om at bruge tendensen så længe det varer.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Rød er efterhånden ved at være en gammel kending blandt designerne, og det forstår vi godt! Vi elsker farven og dét, at der er mulighed for både at style det til fest og hverdag. Så det var til vores store fortrøstning, da vi så modellerne valse ned af catwalken i den powerfulde farve tilbage i august. Det er nemlig ensbetydende med, at vi med god samvittighed får lov til at iklæde os farven endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste farvekombinationer

Gul har i den grad vundet en plads som en af de farver, vi ikke får lov at undgå de næste måneder. Og vi klager ikke, for hvem har ikke lyst til at iklæde sig et gult outfit når sommeren er over os, og huden har fået en smule farve? Indtil da er det bare om at hoppe i en lækker gul strik, blå jeans og nogle sneakers for et sejt og fashionabelt look. Vi elsker tendensen, og er glade for det friske pust, det giver i garderoben. 

I galleriet ser du nogle af sæsonens fineste looks i de uundgåelige – og smukke – farver:

De uundgåelige farver i 2018

LÆS OGSÅ: 5 tendenser, du ikke kan komme udenom i det nye år