3 smukke og modige farvekombinationer dette efterår
Foto: Mondadori
TRENDS & STYLING

3 smukke og modige farvekombinationer dette efterår

En tendens, der efterhånden har gået igen i nogle sæsoner er farver. Ikke én bestemt farve, men bare farver generelt. Derfor guider vi dig her til 3 modige – og smukke – farvekombinationer, som du kan kaste dig ud i dette efterår – hvis du tør!

Når det kommer til farver og farvekombinationer, handler det i høj grad om at turde tage springet fra de traditionelle sammensætninger. Dertil er det også væsentligt, at være opmærksom på farvernes mange nuancer og deres muligheder og begrænsninger.

To nuancer af samme farve kan se vidt forskellige ud, og derfor kan de både vise sig at passe godt og dårligt til en anden farve eller nuance. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at nuancerne passer sammen.

LÆS OGSÅ: MODE | De 5 bedste farvekombinationer

Det kan være rigtigt svært at sige, hvilke nuancer, der går sammen og hvilke der ikke gør. Der er i bund og grund ikke nogen hovedregel, vi her kan skrive ned. Man bør derfor føle sig meget sikker i sin sag, når man kaster sig ud i de helt vilde farvekombinationer.

Heldigvis er de fleste kombinationer noget nemmere at gå til! Herunder ser du 3 modige og smukke farvekombinationer, der hitter dette efterår.

3 farvekombinationer, der hitter dette efterår:

LILLA & ORANGE
I forlængelse af den retroperspektive 70’er tendens, kommer selvfølgelig også en modig farvekombination.  Eller sandheden er faktisk, at der kommer en del, blandt andet grøn/orange, gul/brun og lilla/orange. De er alle lige modige og meget kreative, og vi er særligt vilde med den sidstnævnte.

Bluse, Crepe ruched sleeve shirt, Versace, 6.806 kr. Købes online HER
Nederdel, Pencil Skirt, Paule Ka, 2.225 kr. Købes online HER
Støvler, Heel sock boots, Mango, 799 kr. Købes online HER
Taske, Leather shopper bag, Mango, 999 kr. Købes online HER

GRØN & PINK
Det er en meget frisk og næsten forårsagtig kombination, men ikke desto mindre er den meget smuk og feminin. Og så er det også to farver, vi kommer til at se meget mere til i den nye spring/summer sæson.

Bluse, Puffed sleeves striped shirt, Mango, 299 kr. Købes online HER
Nederdel, 5111.4244  skirt pink, No. 21, 4.400 kr. Købes online HER
Sneaker, Nike Internationalist suede sneakers, Nike, 670 kr. Købes online HER
Taske, Boxy tote, Mark Cross, 9.378 kr. Købes online HER

RØD & GUL
Dette er nok den modigste og sværeste farvekombination af de tre. Kombinationen og rød og gul kan nemlig nemt gå galt, og når det gør, går det meget galt – mest af alt, fordi du kan komme til at ligne et omvandrende McDonald’s skilt. Men hvis det gøres rigtigt og i afmålte mængder, kan det være super cool, og det vil få dig til at skille dig ud på fineste vis.

Bluse, Pussy bow floral blouse, Joseph, 4.274 kr. Købes online HER
Bukser, Pleat textured trousers, Mango, 449 kr. Købes online HER
Støvler, Leather Ankle Boots, Joseph, 4.055 kr. Købes online HER
Taske, Shoppertaske i ruskind, Zara, 449 kr. Købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: