4 trends, du skal kende dette efterår IN
TRENDS & STYLING

4 trends, du skal kende dette efterår

AW18-kollektionerne er begyndt at lande i butikkerne. Her er 4 tendenser, du skal kende dette efterår.

Efteråret haler så småt ind på os – særligt, når der er tale om modeverdenens efterår, som er i fuld gang. AW18-kollektionerne er landet og det betyder ny sæson og nye trends – men også genkendelige gengangere, som vi glæder os til at hoppe i igen.

Trend 1: Patchwork

4 trends, du skal kende dette efterår

I år skal intet stof gå til spilde – eller det skal det hvert fald ligne. Synlige syninger og stoffer som er sat sammen hitter nemlig denne vinter.

Modebranchen tager revanche for det spild, der hvert år efterlades fra hver kollektion. Loewe er en af frontløberne på trenden, hvilket tydeligt ses i deres AW18-kollektion.

Hvis du lige skal vænne dig til trenden, kan du starter i highstreet butikkerne, som også har fanget tendensen!

LÆS OGSÅ: Se den bedste street style fra modeugens dag 2

Trend 2: Tern… igen… igen

4 trends, du skal kende dette efterår

Tern vil bare ikke forlade modebranchen. Så vi tager dem bare igen – for de ér fede. Sæsonens nye twist på den ternede front er størrelsen af dem.

Sæsonen byder nemlig på rebelske tern, som stikker i mange retninger. Store som små, farvede og klassiske sort-hvid. I år der er ingen grænser for ternene, så gå amok og eksperimenter. Her kan intet gå galt!  

Trend 3: Shine

4 trends, du skal kende dette efterår

Sæsonen byder på to forskellige former for shine. Shine i form af sten, perler og glitter, og shine i form af skinnende stoffer som for eksempel satin.

LÆS OGSÅ: Flere fylder garderoben med vintage og loppefund

Shine og glitter kan ikke længere kun bruges til fest. Nu skal det være en del af hverdagen. Så gør dig klar på at krydre de grå hverdage op med shine og glitter. Hver dag er en fest!

Trend 4: Sporty

4 trends, du skal kende dette efterår

Modebranchen har denne sæson hentet en masse inspiration fra sportens verden, hvilket betyder, at flere brands har tegnet mange paralleller til det klassiske sportstøj.

Træningsbukser og dertilhørende trøjer hitter! Selvfølgelig alle sammen med et fashionabelt twist. Mix et træningssuit med stiletter. Det er smart, rart og nyt!

LÆS OGSÅ: Efterårets hår-trend: Tørklæder! 6 måder, du kan bruge dit tørklæde på