5 modetendenser, der bliver kæmpe store i 2019
TRENDS & STYLING

5 modetendenser, der bliver kæmpestore i 2019

2019 er lige om hjørnet, og det betyder nye tendenser i modeverdenen. Vi har fulgt med på diverse catwalks, og der er særligt 5 tendenser, der bliver kæmpestore i 2019. Se dem her!

2018 lakker mod enden, og vi kan allerede nu begynde at glæde os til foråret og de mange skønne kollektioner, der lander i butikkerne allerede fra starten af det nye år.

Et nyt år og en ny sæson betyder selvfølgelig også nye tendenser. I 2019 bliver det i sig selv en tendens at skille sig ud, og hvis du tør være modig i din påklædning, tegner det til at blive et rigtig godt år for dig.

LÆS OGSÅ: 7 ting, der får folk til at vende sig om efter dig

5 modetendenser, vi ikke kommer udenom i 2019

Der er særligt 5 tendenser, vi ikke kommer udenom i 2019. Hvis du er nysgerrig på, hvilke tendenser det er, vi vil gå i næste år, så læs med her.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Modetendens 1 i 2019: Frynser

Vi ser dem ofte, når de smukke dansestjerner i Vild Med Dans svinger med hofterne. Men nu er frynserne altså også kommet ud i gadebilledet, og det bliver en tendens, vi kommer til at se rigtig meget til i 2019.

Frynser på bluser, på ærmer, på bukser og ja endda på tasker. Frynser vil ikke være til at overse i 2019, og de kan faktisk meget mere end som så.

Modetendenser i 2019 - Frynser

Som sagt er de gode til fest, når du gerne vil være lidt mere pyntet og skal danse natten lang. Men frynserne kommer også i lidt mere diskret form nederst på en bluse eller på ærmerne, som du sagtens kan style med et par ganske almindelige jeans og se stjernegodt ud til hverdag.

LÆS OGSÅ: 13 modefund med flæser

Modetendens 2 i 2019: Markante skuldre

I 2019 bliver det en kæmpe tendens at markere sin skuldre. Det kan gøres på utrolig mange måder, og det har både danske og udenlandske designere fået øjnene op for.

Modetendenser i 2019 - Markante skuldre

Hvad end du er til, så er der mange forskellige typer ærmer at vælge i mellem. Pufærmer, vatterede skuldre og ballonærmer vil særligt ses i 2019. De giver outfittet både volumen og lethed på samme tid, og ens look kan komme til at se helt skulpturelt ud med de markante skuldre. Så hold allerede nu øje med bluser eller kjoler med de store markante ærmer!

LÆS OGSÅ: 7 par jeans, der er perfekte til foråret

Modetendens 3 i 2019: Blomsterprint

Vi har allerede de sidste par år fået en forsmag på blomsterprint-tendensen, men den kommer endnu stærkere frem i 2019.

Lad din stil blomstre i takt med forårets komme. Vælg gerne en løs tunika eller en buksedragt med smukke blomster på – og det er endnu mere cool, hvis du går all in på blomster og også styler med accessories med blomsterprint på.

Modetendenser i 2019 - Blomsterprint

Det er nemlig ikke kun på modellerne, der går ned af de internationale catwalks, vi ser blomsterne, det er også på de tasker, de bærer over deres skuldre. Så hvis du ikke allerede har en taske, et par sko eller en bluse med blomsterprint på, så er det nu, du skal investere!

LÆS OGSÅ: Shop print til foråret

Modetendens 4 i 2019: Cykelshorts

Cykelshorts er en tendens, du måske særligt har set på en af medlemmerne af Kardashian-familien. Tendensen var allerede upcomming i løbet af sommeren, men nu kommer den i særdeleshed frem til foråret 2019.

Modetendenser i 2019 - Cykelshorts

Den mest trendy måde at bære cykelshortsne på, er ved at style dem med en pæn bluse, en rå t-shirt eller et par høje sandaler eller stiletter. Hvis du ikke helt er med på denne sjove kombination, er det også ganske cool at style cykelshortsne med en hoodie og et par sneakers.

Mulighederne er mange, og hvis du mangler inspiration, skal du blot tjekke Kim Kardashian eller Bella Hadid ud på Instagram:

Kim Kardashian

Bella Hadid

LÆS OGSÅ: Ryd op i garderoben - 10 ting, du bør smide ud nu!

Modetendens 5 i 2019: Tie-dye

En sidste, men bestemt også stor, tendens i 2019 er tie-dye. Tie-dye blev første gang moderne i USA i 60’erne, og er siden blevet velkendt verden over. Det er dog længe siden, tendensen sidst var fremme, men nu kommer den altså igen med fuld fart på i 2019.

Vi så tendensen på internationale catwalks, og vi ser den også hos de danske designeres forårs- og sommerkollektioner 2019.

Modetendenser i 2019 - Tie-Dye

I 2019 kommer tie-dye-tendensen både i form af afdæmpede og neutrale farver, og også i vilde pangfarver. Med den rette styling kan en tie-dye t-shirt virkelig se cool ud, og den vil bestemt rette folks opmærksomhed mod dig. Du kan style tie-dye med et klassisk item, som en pencil nederdel eller en denim jakke for et cool look.

LÆS OGSÅ: 7 ting, der får folk til at vende sig om efter dig

Læs mere om: