5 tendenser, du ikke kommer udenom i 2018
Foto: AOP
TRENDS & STYLING

5 tendenser du ikke kan komme udenom i det nye år

Vi er netop trådt ind i januar og har i den forbindelse for alvor budt 2018 velkommen. 2018 markerer et nyt år i modeverdenens tegn, og dermed følger der også nye tendenser. Se med her, hvor redaktionen på IN opremser 5 tendenser, du uden tvivl ikke kan undgå i 2018.

Tendens 1 | Frynser

Frynser er som sådan ikke et helt nyt fænomen i modeverdenen. Flere velkendte modehuse har længe svoret deres taskekollektioner til de ikoniske frynser, hvilket har vist sig at være en succes. Frynserne har nu fået endnu mere vind i sejlene, og vi ser dem på alle beklædningsgenstande, og derfor spor vi frynserne til at blive en af de helt store tendenser i 2018. Vær ikke bange for at investere i en jakke eller kjole med frynser for at stå ud i mængden. Men hvis ikke du føler for at hoppe på trenden med frynser på tøjet, kan du blot implementere tendensen på klassisk vis via accessoires og tasker.

Tendens 2 | Striber & tern

Striber og tern har altid været en favorit hos de store designere. 2018 viderebringer tendensen med striber og tern blot i en endnu vildere udgave. Vær ikke bange for at hoppe ud i et outfit, der både indeholder striber og tern på én gang. Dette er blevet en særdeles populær tendens, så selvom det for nogle kan virke for voldsomt, så skal man ikke være bange og holde sig tilbage. Modeguruerne har talt, og et mix af striber og tern er en af deres klare favoritter! Det er altså bare om at hoppe med på tendensen, der for alvor sætter tonen for 2018 i modens tegn.

LÆS OGSÅ: Milano Fashion Week | 3 tendenser du skal holde øje med 

Tendens 3 | Lak

Lak er i den grad ved at gøre sit indtog i modebilledet. Vi har set mange nederdele i det velkendte materiale, og det synes kun at udvide sig. Massevis af jakker, sko og tasker i lak vil overtage modebilledet i den kommende periode. Det kan nemt styles til finere events, men det gør sig også virkelig godt til hverdagsbrug, hvor det kan tilsætte et klassisk look lidt ekstra. Vær ikke bange for at bruge tendensen, der er cool, lækker og frisk.

Tendens 4 | 90’erne

Mange husker tilbage på 90’erne som en periode i modens tegn, hvor der var plads til at hoppe i blokhæle, en lille kjole med spaghettistropper og en eller anden form for choker til at sætte den sidste prik over i’et. Moden i 2018 viser i særdeleshed en masse referencer til denne tidsperiode, da det er tydeligt at minimalismen er grundstenen for designs mens de bliver toppet med skæve detaljer for at skabe noget nyt. Så hvis du har en lille stropkjole, der hænger hjemme i skabet skal du ikke være bange for at style den med din yndlings rulamsjakke for at skabe et look, som ville have været in i 90’erne men som helt sikkert også vil være en succes i 2018!  

Tendens 5 | Læder

En læderjakke eller et par læderbukser vil altid være en klassiker man kan vende tilbage til år efter år. Skind er et materiale, som vi aldrig bliver trætte af, og i den forbindelse kan det jo kun glæde, at materialet også holder virkelig fint, hvis man passer godt på det. Materialet bliver i den grad brugt flittigt i modebilledet i 2018 og vi har set alt fra lange frakker, kjoler og nederdele i skind på catwalken. Alt efter hvordan du vælger at style materialet, kan dit look blive råt eller feminint. 

Se med i galleriet hvor vi viser de 5 tendenser fra catwalken

Modebilledets 7 tendense

LÆS OGSÅ: TENDENS | Mix af materialer

Fem tendenser du ikke kan komme udenom i 2018

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: