Sommerens 5 trends 2017
Foto: Mondadori
TRENDS & STYLING

5 trends, du kan investere i denne sommer

White sensation og prikker. Det er to ud af mange tendenser, vi kommer til at se denne sommer. IN har samlet de 5 stærkeste trends.

Det kræver ikke særligt meget at følge alverdens modetrends. Kunsten er derimod at finde sin personlige stil i blandt disse tendenser, således at man ikke fare vild i dem. Det kan hurtigt blive svært, hvis man prøver at forene alle trends på én gang og ofte kræver det væsentligt mere at få det til at se godt ud.

En vigtig hovedregel er, at man ikke kan købe sig til god stil. Det betyder ikke, at man skal stoppe med at shoppe (gudskelov!) - men det er vigtigt at huske på, at sans for god stil oftest kommer indefra. Derfor skal tidens tendenser kombineres med ens personlige stil, for virkelig at skabe fantastiske resultater.

LÆS OGSÅ: 5 retro trends, der er tilbage

Disse trends vil vi gå i denne sommer

Vi husker alle karakteren Rachel fra serien Friends i hendes let løse jeans, en hvid t-shirt og de smalle solbriller. Til trods for et meget simpelt outfit, så hun altid brandgodt ud og var altid misundelsesværdigt velklædt. Heldigvis for os er 90’erne tilbage og det betyder denim i lange baner.

Vi får også glæde af de dejlige pasteller og hvidt-hvidt. Det kan for nogle virke en smule intimiderende at iklæde sig i hvidt fra top til tå eller i andre lyse farver for den sags skyld - men ingen andre farver kan fremhæve sommerstemingen og brune ’stænger’.

Prikker og tern er heller ikke til at komme udenom denne sæson. Ganni ramte plet på begge tendenser med deres pre-fall kollektion, der netop er på gaden. Disse trends er nemmere at oversætte, og en ternet blazer eller en prikket pung kan let inkorporeres i de fleste looks.

Se sommerens 5 skarpeste tendenser og shop dem direkte fra galleriet: 

Shop sommerens 5 tendenser

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: