Sommerens trends
TRENDS & STYLING

5 trends, du kan investere i denne sommer

Farver og mules. Det er to af mange tendenser, vi kommer til at se denne sommer. IN har samlet de 5 stærkeste trends.

Det kræver ikke særligt meget at følge alverdens modetrends. Kunsten er derimod at finde sin personlige stil i blandt disse tendenser, således at man ikke farer vild i dem. Det kan hurtigt blive svært, hvis man prøver at forene alle trends på én gang og ofte kræver det væsentligt mere at få det til at se godt ud.

En vigtig hovedregel er, at man ikke kan købe sig til god stil. Det betyder ikke, at man skal stoppe med at shoppe (gudskelov!) - men det er vigtigt at huske på, at sans for god stil oftest kommer indefra. Derfor skal tidens tendenser kombineres med ens personlige stil, for virkelig at skabe fantastiske resultater.

LÆS OGSÅ: 16 smukke sommerkjoler fra danske designere 

Sommerens 5 trends 

Farver

Modebilledets farvepalette har aldrig været større. Farverne vrimler om os, og de er ikke til at undgå. Sommeren bliver en stor regnbue og vi må hoppe med, for her kan næsten intet gøres forkert. Mix og match. Jo mere jo bedre.
Den farverige tendens udstråler fest og glade dage, hvilket vil smitte af på de mennesker du omgiver dig med.

Net 

Dyre designertasker er ikke længere et must. De kan nu skiftets ud eller mixes med net, som ikke behøver at koste en bondegård (ligesom designertasker). Net fås i mange farver, stilarter og materialer. Så der er nok at vælge imellem! Udover de oftest er billige, er de også yderst praktiske. Du kan have alt i et net,og du kan altid have det med dig, for det fylder intet. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Mules

Sommerens absolutte must-have sko er mules. Skoens bonus er den lave hæl som gør den let at gå i. De fås i alle farver og pifter ethvert outfit op! Hverdag sågar fest.

LÆS OGSÅ: Sæsonens 13 absolut mest populære it-items

Skjorter  

Skjorter og gerne store skjorter er en af sommerens tendenser. Hvide eller stribede er et hit. Skjorter er en sikker vinder og kan styles med alt. Shorts, nederdele, bukser og under kjolen. Og så er den selvfølgelig uundværlig på stranden over din bikini.

LÆS OGSÅ: Se forårets største kjoletendenser 

Blomster 

Sidste sommer var præget af blomster og denne er ikke en undtagelse. Blomster og florlette print er overalt, men især på kjoler og skjorter. På de knap så lune dage kan du tage hvide eller lyse jeans under. Det bløder det fine op, og gør det lidt mere casual.

Se sommerens 5 skarpeste tendenser og shop dem direkte fra galleriet: 

Shop sommerens 5 tendenser