Annonce
Disse farver kommer til at hitte i sensommeren
TRENDS & STYLING

Disse farver kommer til at hitte i sensommeren

Efteråret lurer, men inden da venter en forhåbentlig lun sensommer. Bitte Kai Rand byder på sensommerens smukkeste looks. Få inspiration til, hvad du skal bære i sommerens sidste stunder.

Et sæsonskifte er på vej, og det er på tide at lade nogle af efterårets tendenser flytte ind i din garderobe. Heldigvis behøver du ikke give helt slip på sommerstilen endnu. Efterårsmoden kan nemlig let kombineres med dine favoritter fra sommermånederne, og her får du et overblik over de lækre efterårs-styles fra Bitte Kai Rand, du kan tage i brug allerede nu og de nuancer, du ikke kommer uden om de næste måneder.

Kendetegnet for den bedste basis-garderobe er, at alle outfits let kan bruges til både hverdag og fest bare ved at udskifte accessories. Heldigvis bærer den nye sæson præg af styles i skønne materialer og alsidige nuancer, som let kan indgå i resten af din garderobe og tilpasses lige præcis din stil.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du dit jakkesæt

Den armygrønne farve bliver et sikkert hit i efterårsgarderoben, og nuancen oser af afslappet elegance. Style et armygrønt jakkesæt med en T-shirt og sneakers for et cool outfit til søndagsbrunchen, eller gå hele vejen med stiletter og guldsmykker for at skabe et look, der er enhver fest værdigt.

En anden markant farve i efterårsmoden er den glade og opløftende orange, der kan give alle dine efterårslooks et pift af sommer. En stilet cashmere strik i orange kan hurtigt blive en favorit i garderoben, da den fungerer både med et par løse jeans og med en stram nederdel.

Skal de to lækre nuancer være en del af din efterårsgarderobe?

Kig i galleriet herunder, og få inspiration til at bruge de helt nye styles – både i sensommeren, og når det ”rigtige” efterår rammer:

Shop sensommerens og efterårets looks

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: