Sådan bruger du shorts på arbejde
TRENDS & STYLING

Sådan bruger du shorts på arbejde

Med den hedebølge, der lige nu strømmer ind over Danmark, kan det være rart at bære sommerlige klæder på arbejde. Her får du stylingtips til, hvordan du kan bruge shorts på dit arbejde.

Komfortabel og fashionabel med shorts

Med denne bagende hede, som Danmark er blevet udsat for, kan det være rart at trække i styles, som er lette og luftige, når man skal bruge mange timer på arbejdet.

Disse styles kan både være komfortable og fashionable, men det vigtigste er naturligvis, at man skal føle sig godt tilpas i det, man har på.

LÆS OGSÅ: 15 par shorts til din sommergarderobe

Shorts er én af de sommerlige items, der er mest populære i varmen – og det forstår man jo godt! De er korte og flotte, og så giver os også mulighed for at vise vores sommerbrune ben frem.

Men det kan nogle gange være vanskeligt at vurdere, hvilke shorts, der er anvendelige i forbindelse med arbejde, og hvilke typer shorts, der kun hører sig til i fritiden.

Shorts, der egner sig til arbejde

Hvis du ønsker at bære shorts på arbejdet, er det specielt de højtaljede shorts, som hitter netop nu. De må meget gerne være lidt lange – gerne med en længde, der går lige over knæene – og ikke alt for tætsiddende.

Shorts, der er egnede til arbejde, kan være i alle sommerens farve og former, og endnu en fordel er, at du kan have alle mulige forskellige overdele på til dine shorts. Uanset om du ønsker en langærmet bluse, t-shirt eller top, vil det være klædelige sammensætninger til et par af sommerens fine shorts.

Tag et kig i galleriet herunder og få inspiration til, hvilke shorts du kan arbejde dig igennem varmen med denne sommer.

TIP! Undgå slidte eller korte denim shorts på arbejdet. Gem dem hellere til strandturen, hvor du kan have en lækker bikini eller badedragt under.

LÆS OGSÅ: Strik til sensommeren

Shop sommerens smukke shorts direkte fra galleriet:

12 par shorts, du kan bære på arbejde

LÆS OGSÅ: Sådan styler du dit jakkesæt