Sådan klæder du dig til et efterårsbryllup
TRENDS & STYLING

Sådan klæder du dig til et efterårsbryllup

Er du en af de heldige, der skal med som gæst til et bryllup dette efterår, men er i tvivl om, hvordan du skal klæde dig? Så læs med her, for vi har stylet 5 forskellige og smukke outfits til sæsonens efterårsbryllupper.

At være gæst til et bryllup er altid dejligt – også fordi det giver dig en anledning til at købe en ny kjole, taske eller måske et helt nyt outfit til anledningen.

Regel nummer et er selvfølgelig at have respekt for brudeparret, og altid sørge for at spørge dem ad med hensyn til dress code, hvis du er i tvivl.

Dernæst byder sæsonen heldigvis på en masse skønne farver, så du kan undgå det sort/hvide outfit. Bare fordi det er efterår, skal du nemlig ikke holde dig tilbage med farverne, og du kan endda også gøre brug af et af sommerens gode køb.

​LÆS OGSÅ: 5 ting, du ikke må have på til et bryllup

Det er nemlig endnu ikke tid til at pakke sig helt ind, selvom de køligere tider nærmer sig. Tværtimod må du gerne lufte det sidste af din glød fra sommerens solstråler, og hoppe i de åbne stiletter eller have bare ben under den lange kjole, så længe du blot sørger for at tage en frakke eller andet lunt overtøj med dig.

Hvis du er mest til den klassiske kjole, kan du give dit look et mere råt udtryk ved at style kjolen med store accessories eller sætte knald på farverne. Du kan også pifte en mørk kjole op med lidt sølv og glitter, eller du kan bringe varme ind i dit look med gyldne og brune nuancer, der passer godt til efteråret.

I galleriet herunder finder du 5 forskellige outfits, der alle vil gøre sig fantastisk til efterårets bryllupper.

​LÆS OGSÅ: Må man have sort på til et bryllup?

5 outfits til efterårets bryllupper

5 outfits til efterårets bryllupper

LÆS OGSÅ: Hvad er insta-etikketen til et bryllup?

Læs mere om: