Cool statement t-shirt
TRENDS & STYLING

Sæsonens mest cool statement t-shirts

En basic T-shirt kan være fin med en læderjakke og et par jeans, men en T-shirt med skøre motiver og statements kan pifte et hvert outfit. Se 21 fede statement T-shirts her!

Foråret bringer T-shirts I alle regnbuens farver, med skøre og seje motiver. En T-shirt bør være fast inventar i et hvert klædeskab, og alt bliver altså bare sjovere med et friskt pust af farver. Et par weekends jeans og en halv-træt overgangsjakke, kan nærmest blive genfødt med den rigtige statement T-shirt. Men det er ikke kun med jeans, T-shirten er din bedste ven, den kan bruges til en hver anledning.

LÆS OGSÅ: Style din t-shirt på 5 måder  

T-shirts på catwalken

Sidste sommer herskede statement T-shirts i gadebilledet, med inspiration fra Women’s March og med statement citater, som ”My Pussy Grabs Back” og ”I’m a feminist”, blev T-shirten pludselig noget helt andet.

Nu er statement T-shirten blevet et must-have, og det ikke kun politiske statements, men i højere grad sjove citater og flotte mønstre. På catwalken har vi både set de farverige T-shirts hos Tommy Hilger, Dolce & Gabbana og Paul & Joe.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din statement t-shirt dag og aften

Køb et abonnement på IN og spar 50 % - KØB HER

Find din favorit statement T-shirt I galleriet nedenfor

Find din favorit statement T-shirt

Læs mere om: