Kjoler til foråret
Foto: AOP
TRENDS & STYLING

Se forårets største kjoletendenser

Kjolen har for alvor fået et comeback og kan faktisk bruges uden en speciel anledning. Vi guider dig til, hvordan du allerede kan bruge din kjole nu… ved hjælp af lidt styling!

Sæsonens tendenser byder på alt fra farver, asymmetriske snit, florlette print, skjortekjoler og ikke mindst maxi-længder. Viften af spraglede muligheder af bred, så der er rigtig mulighed for at styre uden om de ensfarvede mørke kjoler.  

Køb 6 nr. af IN og få en DAY taske med - kun 348 kr. SPAR 63%

De 3 største kjoletendenser til foråret

Farver: Regnbuen er i spil denne sæson, og kjoler i stærke farver hitter. Gul og flaskegrøn ses meget i modebilledet lige nu, men de sarte pastelfarver vil også fylde mere, når temperaturerne stiger.

LÆS OGSÅ: Forårets 5 vigtigste farver

Asymmetri: Florlette materialer i asymmetriske længder er med til at give din kjole et moderne og sommerligt udtryk. Gå også efter asymmetriske flæser, som er med til at gøre sæsonens kjoler feminine og klar til fest.

Skjorte-kjoler: Hop i kjolen på arbejdspladsen. De mange skjortekjoler, der rammer butikken netop nu fungerer perfekt som workwear og kan sagtens bruges over et par stilede bukser.

3 måder at style din kjole

Taljefokus: Er kjolens snit ikke taljeret, kan du let style den til at være det. Sæt et råt og bredt læderbælte i taljen. Kjolens udtryk vil blive mere feminint og sexede og ikke mindst matche forårets største tendens – nemlig taljefokus.

Kontrast: Mix det feminine look med et par boyfriend-jeans med vidde under kjolen. Det giver et sporty, feminint men samtidig også råt look.

Fra dag til aften: Hvis looket skal rettes mere mod et sporty look til hverdag, så hop i et par sneakers. Om aftenen kan du let transformere dit look, hvis du skal ud, ved at skifte dine sneakers ud med et par fine hæle.

LÆS OGSÅ: Forårets vildeste sko og stiletter

I galleriet kan du shoppe kjoler, der passer perfekt til forårets tendenser

Forårets største kjole-tendenser

Læs mere om: