Annonce
Sloggi – Verdens mest behagelige bh, du ikke kan mærke, Modemagasinet IN
TRENDS & STYLING

Sloggi – Verdens mest behagelige bh, du ikke kan mærke

Du kender nok sloggi som verdens mest behagelige trusser. Sloggi brænder også for at lave bh’er, som du ikke kan mærke, at du har på – men stadig støtter og løfter, som de skal.

6 ud af 10 danske kvinder går rundt i bh’er, som er mere end to år gamle, viser en ny rundspørge blandt mere end 500 kvinder. Gamle bh’er risikerer at stramme, nive og være for små, så brysterne skvulper over bh-kanten – frem for at blive holdt på plads og løftet. En bh følger os kvinder hele dagen, fra morgen til aften. Kun når vi har sex, tager vi bh’en af, viser undersøgelsen.

Kilde: Rundspørge blandt 500 kvinder udført af Carat, marts 2017

Mange kvinder er ikke klar over, hvor fri en følelse en god bh med komfort kan give. I en travl hverdag holder vi ud og vænner os langsomt til en strammende fornemmelse, som gnaver sig ned i skuldrene og giver røde mærker, når vi tager bh’en af om aftenen.

Det gør sloggi nu op med i form af den nye bh WOW-comfort. Den er så behagelig, at alle har lyst til at gå med den – selv kæresten.


WOW-comfort-bh fås i dueblå, råhvid og sort. Vejl. udsalgspris 249 kr. Kør samme farve på top og bund med WOW-comfort-trusser. Fås også i dueblå, råhvid og sort. Vejl. udsalgspris 99,95 kr.

WOW-comfort-bh’en giver et feminint hverdagslook, som løfter og støtter barmen, så den viser sig fra sin bedste side. Ikke for andres skyld – men for din egen! Der er ingen sømme, som stikker, og den sædvanlige metalbøjle, som findes i mange bh’er, er i sloggis WOW-comfort-udgave erstattet af en innovativ FlexiMesh teknologi. Den fordeler barmens tryk over et større areal på kroppen, så du får en følelse af frihed. Bøjlen er blød og behagelig lavet af et særligt materiale, som er nem at vaske i maskinen på 40 grader.

Sloggi har lavet bh’er siden 1986, og med det samme blev de bløde, behagelige bh’er en stor succes over hele verden.

LÆS OGSÅ: Caroline Henderson, Natalie Madueño, Sarah Grünewald og 7 andre kvinder i enestående mode