Det er IN at være kattedame
Foto: AOP og PR
TRENDS & STYLING

TREND | Det er moderne at være kattedame

Kattedamer er in. Der er katte allevegne i moden. Som print på tøjet, som inspiration til mønstre og som muser for de helt katte-ellevilde designere. Sig miaaav til en af sæsonens største trends.

Kattedamerne tager over

Det er ikke kun, når du scroller ned i dit Facebook-feed, at der er katte allevegne for tiden. Designerne har taget det firbenene, spinnende og kælende dyr til sig og brugt det som motiv for en stor del af vintermoden.

Loewe, Dolce & Gabbana og Marc Jacobs sendte katteklædte modeller ned ad catwalken under modeugerne. Stella McCartney brugte både katte og modeller til at vise sin pre-fall-kollektion. Gucci tror, trenden fortsætter, så de har også kattemotiver i deres resort-kollektion.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide om champagne

De lidt farligere katte dominerer også modebilledet. Tiger- og især leopardprint er at finde hos næsten alle designere for tiden, og der er ingen tvivl om, at katteprintet har været en af sæsonens allerstørste trends.

Rent kulturelt har kattene også haft deres tilbagetog. På Broadway, musicalkvarteret i New York, har man genopsat Andrew Lloyd Webbers klassiker fra 1981, ’Cats’. Denne gang med den britiske X Factor-vinder Leona Lewis i hovedrollen som glamourkatten Grizabella.

Se trenden og de mange smukke og sjove kattedame-items her i galleriet:

Katte som modetrend

Køb 6 nr. af IN og få en DAY taske med - kun 348 kr. SPAR 63%