Den skønneste konfekt, der tager sig godt ud på bordet: Marcipankugler med hvid chokolade, ferskenlikør og tørret lavendel.
OPSKRIFTER

Nem konfekt: Marcipankugler

Når der skal laves nem konfekt, må du ikke glemme de her marcipankugler med hvid chokolade, ferskenlikør og tørret lavendel.

De her fine konfekt-kugler tager ikke mange minutter at rulle, og dyppet i hvid chokolade og toppet med tørret lavendel ligner de en million i konfekt-skålen. 

Smag også: 6 nye opskrifter på konfekt

Konfekt-opskrift: Marcipankugler med tørret lavendel

Ca. 12-14 styk
Ingredienser:
  • 200 g marcipan
  • 2 spsk. ferskenlikør (kan erstattes af hvid portvin eller sauterne)
  • 1 spsk. usprøjtet tørret lavendel - og et ekstra drys til pynt (Find det fx her!)
  • 200 g hvid chokolade

Prøv også: Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade 

Fremgangsmåde:
  1. Ælt marcipanen med ferskenlikøren og lavendlen, og rul den til kugler.
  2. Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og dyp kuglerne i chokoladen.
  3. Sæt dem på et stykke bagepapir, og drys med lidt lavendel, inden chokoladen er stivnet helt. Opbevar marcipankuglerne i en lufttæt beholder et køligt sted.