Nem tapas-ret
KØD & FJERKRÆ

Nem tapas-ret: Bresaolaruller

Hvis du er på jagt efter en populær og nem tapas-ret, så er bresaolaruller det oplagte valg. De tager ingen tid at lave, og alle elsker dem.

Vi tør godt garantere, at de her velsmagende bresaolaruller bliver revet væk. Selvom de er uhyggeligt simple at lave, er de nemlig også forførende gode. Husk blot at købe gode ingredienser. Bresaola fås i mange forskellige varianter og prisklasser, og det kan godt betale sig at give lidt mere for kødet, hvis det skal bruges til en festlig lejlighed.  

Nem tapas-ret: Bresaolaruller

Tid: 10 min.
Det skal du bruge til bresaolaruller: 
  • 60 g bresaola
  • 75 g friskost naturel, 6 eller 11%
  • 1 spsk hakket frisk oregano
  • 125 g grillet peberfrugt

Sådan laver du bresaolaruller: 

  1. Rør friskost og hakket basilikum sammen og fordel blandingen på bresaolaen.
  2. Skær peberfrugten i strimler og læg en strimmel på hvert stykke bresaola.
  3. Rul bresaolaen sammen omkring fyldet, halver dem og stik et lille spyd i hver.

Flere gode tapas-rettter her

I galleriet herunder finder du endnu flere lækre og nemme tapas-retter, der egner sig til både store og små fester: 

Konfirmation Tapas

Læs mere om: