DESSERTER & KAGER

Pandekager – 8 lækre dessertpandekager

Pandekager kan nydes både morgen, eftermiddag og aften. Find din favoritopskrift på pandekager her blandt amerikanske pandekager, dessert-pandekager og de mere sunde pandekager.

Pandekager er en vidunderlig spise, og er du stor fan af pandekager, har du sikkert været kreativ i køkkenet og både lavet dem som et sødt supplement til morgenmaden med lækker frugt i, som et indslag til eftermiddagskaffen og som en lækker dessert om aftenen.

Prøv også de franske vafler: Gaufres!

Når du laver pandekager, kan du variere fyldet alt efter, hvad du vil forkæle dine smagsløg med. Pandekager med is, sukker og syltetøj er en gammel klassiker, men du kan også supplere dem med bær, stegte æbler, marinerede kirsebær eller måske en god chokolade og lækre nødder.

Prøv også opskriften: Æbler bagt med brombær og nøddecrumble
 

Varier dine pandekager

Når du bager pandekager, så varier dem i både størrelse og tykkelse - det kan give en ny smagsoplevelse at eksperimentere lidt. Tænk bare på forskellen på klassiske pandekager og amerikanske pandekager, der er mindre, men tykkere og mere kompakte.

Læs også: Instagram: 11 madprofiler du skal følge!

I galleriet herunder kan du finde din favoritopskrift på pandekager. Vi har samlet otte lækre opskrifter, som du kan eksperimentere med, tilsætte din egen magi i og nyde i et godt selskab.

Heidi Paulas nye Muuse-kollektion

Læs mere om: