Annonce
Adventskonkurrence Pandora
VIND

Adventskonkurrence | Vind elegant armbånd fra Pandora (AFSLUTTET)

Julen er hjerternes fest, og bag denne uges låge finder du et smukt armbånd fra Pandora med hjertevedhæng. Deltag i adventskonkurrencen her.

Julen er gavernes tid, og derfor skal I forkæles under hele julen med konkurrencer, hvor der er flere lækre præmier fra eksklusive brands på højkant. Alle præmierne er dobbeltpræmier – det vil sige, at både du og én du holder af vinder samme præmie!

LÆS OGSÅ: Vil du give en personlig julegave? Se her, hvordan du gør

Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00, og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00

Adventskonkurrence – tredje låge

Forsød ventetiden op til jul med en gave til en, der helt sikkert fortjener den – dig. Det er let at glemme sig selv i december, hvor dagene op til jul hurtigt kan gå med at opfylde andres behov.

Deltag i adventskonkurrencen om en lille gave til dig selv, som ovenikøbet minder dig om, hvad julen egentlig er: Hjerternes fest. Og så kan du endda dele glæden, da vi udlodder hele 2 armbånd: et til dig, og et til din veninde.

Pandoras Reflexions kollektion

Armbåndet med hjertevedhæng er en del af Pandoras Reflexions kollektion, som består af smukke armbånd i trådnet med vedhæng – simpelt, cool og rent design, som passer ind i Pandoras filosofi.

Armbånd og vedhæng findes i sterling sølv, 18 karat guldbelagt sterling sølv og i rosaguld. De tre metaller kan mixes på kryds og tværs for at give et personligt udtryk.

Det kan du vinde

Når du deltager i konkurrencen, kan din veninde – eller mor eller søster – vinde den samme præmie som dig. Derfor er der to præmier på højkant, som begge består af:

  • Reflexions Heart armbånd i sterling sølv fra Pandora

Præmiens værdi er 1.077 kr. Se også armbåndet HER, hvor du også kan se de mange smukke vedhæng og designmuligheder.

Adventskonkurrence Pandora

Sådan deltager du

Konkurrencen skydes i gang på INs Facebookside tirsdag d. 11. december kl. 20.00.

Både du og din veninde kan vinde en præmie. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at kommentere på Facebook, hvem der udover dig selv, fortjener denne smukke adventsgave. Så er I begge to med i konkurrencen om at vinde hver jeres lækre adventsgave fra Pandora.

Deltag her:

Vi trækker 2 vindere direkte på Facebook 3. søndag i advent, d. 16. december kl. 20.00. Vinderne får direkte besked på Facebook.

Psst... Frem til jul kan du deltage i INs adventskonkurrencer på Facebook. Konkurrencerne starter tirsdage kl. 20.00, og vinderen findes den efterfølgende søndag kl. 20.00.

Find flere konkurrencer her!

LÆS OGSÅ: Giv årets bedste julegave til den stilbevidste kvinde

Læs mere om: