Inspiration og idéer til indretning af stue 2017
TRENDS & NYHEDER

Sådan skal din stue se ud i 2017!

Få inspiration til, hvordan du pifter din stue op med både små og store løsninger i vores galleri med 25 trendy idéer til indretning af stue anno 2017.

Du behøver ikke at bruge tusindvis af kroner for at pifte din stue op med nogle af de nye trends og tendenser. Du kan sagtens forny stuen med små løsninger som fx et par lækre puder, et nyt tæppe eller lidt kunst på væggen. Det kan selvfølgelig blive en lidt dyr affære, hvis du skal investere i en ny sofa, et nyt spisebord eller et par lækre gardiner, men hvad enten din bolig er ny eller gammel, kan der være hurtige forbedringer at hente, hvis du fornyer den med en gang maling, afhøvling af gulve og nogle af de hotteste trends i 2017.

Se også: Tips til indretning af stue

3 store stue-tendenser 2017

  • Det dekadente og eksklusive med masser af tunge tekstiler, blomster, farvet glas og stål og andre kolde metaller er nogle af de tendenser, der kommer til at fylde meget.
  • I den lille bolig, er der tænkt i smarte, indbyggede løsninger.
  • Vi kommer også til at se flere funktionelle, fleksible og grønne oaser. Vores boliger bliver små væksthuse, hvor du dyrker dine egne krydderurter indenfor.

Galleri med 25 idéer til indretning af stue

Vi har samlet 25 forskellige stuer i et galleri. Klik dig igennem galleriet, og find dit helt eget look, og få masser af inspiration til, hvordan du indretter stuen i netop din stil.

Stuegalleri 2017

Stuen skal være et sted, hvor du føler dig godt tilpas. Det vigtigste er, at du får skabt netop den stemning, som er rigtig for dig. Stuen er det sted, du måske tilbringer flest timer, når du er vågen. Så der skal være hyggeligt og rart at være. Det er rummet, hvor du har bedst mulighed for at indrette dig og forsøge dig frem med både små og store indretningsløsninger.

Se også: Inspiration til indretning af din stue

Små fif til indretning af stuen 

Når du skal indrette din stue, er det en god idé at begynde med at tegen stue på et stykke papir i det rette størrelsesforhold. Derefter går du på inspirationsjagt efter det look, du ønsker. Når du har fundet din nye stue-stil, så vælger du 3 ting, som opsummerer looket. Når du har valgt dem, så begynder du at indrette stuen på papiret og holder de øvrige ting i tråd med looket. 

Læs mere om: