HÅR

10 inspirerende sommerfrisurer

INs skønhedsredaktion guider dig til smukke og feminine frisurer, som du let kan lave selv.

Står dagen på strandtur? Eller cocktails og dans til den lyse morgen? INs skønhedsredaktion guider dig til feminine sommerfrisurer til alle anledninger. Find inspiration her i artiklen til lette frisurer, du nemt kan lave selv derhjemme.

De bløde lokker
Som en rigtig supermodel, er dette de perfekte krøller til sommeren. Brug et krøllejern eller lav bløde bølger med dit glattejern. Husk at rede igennem efterfølgende, og evt. slut af med en shinespray.

Fletningen
Dette er en fantastisk sommerfrisure. Let rodet og afslappet frisure, som let kan bæres både til siden og i den stramme hestehalen. Flet håret og hiv efterfølgende i tilfældige totter, for at skabe det rodede look.

Midterskilningen
Midterskilningen fortsætter med at være populær. For en dag på kontoret, kan du style med en let rodet knold eller hestehale i nakken. Påfør let hårspray i løst hår, og rod op i det for at skabe pjusk - sæt derefter op i løs hestehale. Lad evt. enkle totter hænge ned.

Pynt i håret
Hvis du vil eksperimentere, så er det på mode at bruge accessoires i håret. Leg med hårbånd, blomster og hårsmykker. Lad dine fine, lange lokker hænge løst, og tag kun pandehåret væk fra ansigtet.

Sno håret
En let fin frisure, kan skabes ved at lave sideskilning og derefter sno pandehåret til den ene side. Det giver et blødt og naturligt look – og så holder det håret væk fra ansigtet i sommervarmen!

Den løse hestehale
Hvis du ikke er meget for at have opsat hår, men gerne vil væk fra din normale frisure, kan du lege med den lave hestehale. Hvis dit hår har træng til krøl, eller stadig har former fra aftenen før, kan du let samle det i en lav hestehal til siden. For at skabe extra frisure, kan du flette hestehalen en enkelt gang.

Beach Bob
Har du en kort frisure, kan du nemt lege med forskellige bølger og krøl i dit hår. Tilsæt lidt saltvandsspray og hårspray for et råt strand look.

Lyse lokker
Hvis dine lyse lokker alligevel har fået en fin farve af at være i solen, så lad dem hænge og danne ramme om dit ansigt. Sæt håret op i en tilfældig knold eller hestehale bagi, men behold det forreste hår løst og pjusket.

Opsat hår
Hårbånd og accessoires er som sagt på mode, så hvis du allerede synes at sommervarmen tynger håret og irriterer, så skrab det hele væk fra ansigtet. Du kan lave en mere avanceret knold bagpå, hvis du skal til en af sommerens mange fester. Eller blot holde looket afslappet til en tur på stranden. 

Pandehår
Det korte hår er på mode, og hvis du også har pandehår – så style det casu al og med lette strandlokker. Kreer bølgerne ved brug af dit glattejern, spray med saltvandsspray og red derefter igennem for at det ikke bliver alt for pjusket at se på.

LÆS OGSÅ: Få frisørens seks bedste hårtips

Læs mere om: