3 nemme håropsætninger til sommer
HÅR

3 nemme håropsætninger til sommer

Plejer du også at smide håret op i den sædvanlige knold eller hestehale når det bliver varmt? Få inspiration til 3 nye og nemme opsætninger her.

Sommerdage er skønne, og vi håber altid på et utal af dem. Men en stribe sommerdage kan være enormt varme, hvis man har lange lokker, og man får en umådelig trang til at smide håret op i den sædvanlige knold. Heldigvis skal der ikke meget mere end få ændringer til at skabe en mere interessant håropsætning. Bliv inspireret af de her tre varianter, som er lige så hurtige og lette at lave som den almindelige sommerknold.

Håropsætning #1: Højt på hovedet

Foto AOP

Catherine Zeta-Jones

Placér din voluminøse knold en tand højere på hovedet, end du plejer. Og lad den være løs og tilfældig i looket ved at lade nogle totter falde ud. Knolden må endelig ikke blive for lille og stram, så du kommer til at ligne Lille My fra ’Mumitroldene’.

LÆS OGSÅ: Style den klassiske hestehale - og 12 nyfortolkninger

Håropsætning #2: Pænt møder skødesløst

Foto AOP

Hertuginde Meghan

I stedet for at skrabe håret tilbage i en knold, så lad håret være i en midterskildning, inden du samler det. Når du har fastgjort håret med hårnåle, elastik eller spænde, så rusk lidt op i hårbunden, så looket ikke bliver for pænt.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en lav knold

Håropsætning #3: Hestehale med et twist

Foto AOP

Blake Lively

Den lavtsiddende hestehale kan nemt se kedelig og slatten ud, men ved at skabe mere liv i det forreste hår, bliver den nemme frisure let til noget mere særligt. Lav en sideskilning i håret, og lad lidt af det forreste hår hænge, når du samler længderne i en hestehale. Brug et krølle- eller glattejern til at lave et let krøl i totten.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en fyldig hestehale

Læs mere om: