Frisurer til fest - kort hår
Foto: AOP
HÅR

5 festfrisurer til kort hår

Selv om håret er kort, kan du sagtens gøre lidt ekstra ud af stylingen til julens mange fester. Lad dig inspirere til et godt festlook her af fem kendte kvinder, som bærer deres korte lokker på festligste vis.

Gør lidt ekstra ud af frisuren til fest – også hvis du er korthåret. Der er nemlig en masse muligheder i kort hår, der kan få dit look til at se anderledes ud i dagligdagen. Her er fem kendte kvinder, som bærer deres korte hår på vidt forskellige måder.

LÆS OGSÅ: Kort hår: 9 flotte frisurer

LÆS OGSÅ: Hvilken slags kort hår passer til DIN ansigtsform?

Kirsten Stewart

Farvekontrasterne i Kristen Stewarts hår giver frisuren mere liv og kant. Sammen med den markerede makeup får Kristen et råt look, som kan fungere som en cool kontrast til et feminint outfit, men som også ville stå godt til et helt sort outfit.

Kate Hudson

Det drengede hår giver god mulighed for at give den en ordentlig skalle med makeup, feminine farve på outfittet, accessories og så videre. En god voks er det eneste du behøver til din styling, når håret er så kort.

Cara Delevingne

Hvis du er skaldet, kan du gøre som Cara Delevingne og gå all in på festlooket med glimmer. Hop en tur forbi Matas, hvor der findes et hav af forskellige glimmerprodukter til håret og huden.

Pink

Farv håret til fest! Pink viser her den helt rigtige lyserøde stil, som især er god til at pifte blonde lokker op. Der findes mange farver, som er lette at vaske ud igen dagen derpå. Har du længder at lege med, så krøl også håret lidt. Det skaber et mere glamourøst udtryk.

Michelle Williams

Den dybe sideskilning er og bliver smart, og det glæder både i langt, mellem og kort hår. Gør noget ud af din sideskilning til fest og løft håret en anelse med volume spray for at give frisuren et 60’er-udtryk.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: