Annonce
Hjemmeblondering
HÅR

5 tips til at blive blond derhjemme

Glem myterne om at afblege hår derhjemme. Du behøver hverken frygte gule lokker eller slitage på hårstråene. Bliv guidet til den perfekte hjemmeafblegning her.

Hvis de vintertrætte lokker trænger til en opfrisker, kan en afblegning være svaret på dine hårbønner. Her er 5 tips til at få smukke blonde lokker hjemme på badeværelset - uden at risikere slid på håret.

Tip 1: Vælg produkter, der styrker og beskytter dit hår

Når du behandler dit hår, kræver håret ekstra kærlighed, både før, efter og under blegningen.

Vælg beskyttelsesprodukter, som beskytter hårfibrene selv under blegningen. I dag findes der produkter, der giver maksimal beskyttelse under afblegningen, så du ikke længere skal bekymre dig om såkaldt ’brintoverilte hår’.

Tip 2: Skal du farve udgroningen eller hele håret?

Hvis du ønsker at lysne hele håret og har langt hår, anbefales det at bruge to pakker for at få det perfekte blonde resultat.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge hårscrub

Det er nok med en pakke, hvis du kun vil blege udgroningen. Når du afbleger udgroningen, er det en god idé at trække produktet lidt ned i længderne med en kam for at sikre et mere naturligt resultat.

Tip 3: Læs vejledningen, og overhold tiden

Du er sikkert ivrig efter at komme i gang, når du har besluttet dig for et nyt look, men læs altid vejledningen inden du går i gang.

Følg hvert trin nøje, og overhold også den tid, som det anbefales, at produktet trækker i håret (som varierer afhængigt af din naturlige hårfarve). En gul farvetone er som regel et resultat af at skylle farven for tidligt ud.

Under processen, når du afbleger dit hår, ændres farven løbende gennem virketiden: fra mørk til gul-orange og endelig til blond. Det anbefales at lade produktet virke i hele den anførte tid. Men heller ikke længere, da det øger risikoen for skade på håret.

Tip 4: Vælg det rigtige produkt, baseret på din naturlige hårfarve

Hvis din naturlige hårfarve er mørk, skal du vælge et produkt, der har et højere lysningsniveau. Du kan nemlig risikere den gule farve, hvis blegeproduktet ikke er kraftigt nok til at afblege din naturlige nuance.

På emballagen af produktet kan du se, hvor kraftig en blondering du kan forvente af produktet samt hvilke naturlige nuancer, den egner sig til.

Tip 5: Slip for den gule tone

Hvis din naturlige hårfarve er meget mørk, og du har varme toner i dit hår, kan du godt ende med gule toner i dit hår efter en afblegning. Det er der heldigvis råd for.

Brug et produkt, der neutraliserer de gule toner. Anti-yellow spray og silvershampoo indeholder violette pigmenter, der kompenserer for den lidt gule farvetone og giver dig et perfekt blondt resultat med et køligt skær.

Et strålende resultat

Schwarzkopf Blonde er en hjemmeafblegning for hele håret, til lyse striber eller til at dække udgroningen mellem salonbesøg.

Afblegningen indeholder OmegaPlex, der giver maksimal pleje til håret og styrker det under og efter processen. Plex-teknologi var tidligere kun tilgængelig i frisørsalonen, men er nu tilgængelig derhjemme med Schwarzkopf Blonde.

Schwarzkopf Blonde Omegaplex
Schwarzkopf Blonde kan købes hos Matas lige HER

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du elektrisk hår