De 5 bedste festfrisurer til pagehår
Foto: AOP
HÅR

De 5 bedste festfrisurer til pagehår

Har du ladet lokkerne falde og render rundt med en yderst trendy page, som du ikke ved, hvordan du skal style til fest? Frygt ej – her er de 5 bedste festfrisurer til pagehår!

Hvis du er en af de modige, der har ladet lokkerne falde til fordel for en trendy page, meeeen tænker, at den skal have lidt ekstra gas med hårstylingen til de kommende? Så får du her 5 af de bedste festfrisurer til det trendy pagehår.

Sexet

Har du en kort bob, som er for kort til en opsætning, så fat en god wet-look voks og gå efter det sexede tilbagestrøgede hår, ligesom Lucy Hale her.

LÆS OGSÅ: 9 flotte frisurer til kort hår

Opsat

Emma Stone ser fantastisk ud her, og du kan gøre hende stilen efter! Op med håret i en af tidens trendy hårspænder, og style så ellers det hår, der helt naturligt ikke kan nå om i hårspændet. Brug et glattejern til at lave bløde svej i håret.

Rusket krøl

Gør stilen efter Rachel McAdams. Lav en dyb sideskilning og fat krølle- eller glattejern, for at lave fald i håret. Husk en god volume-spray, som giver lokkerne et løft i bunden. Hvis du er til hårlak, så pas på med at bruge en lak, som fikserer håret for meget. Håret skal stadig kunne ’bounce’ og have liv.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Fylde

Katie Holmes rocker en halv lang lob og har gjort looket ekstra feminint ved at skabe masser af volumen – både i hårbunden, men også med store bløde krøller. Et godt fest look.

Stramt på den løse måde

Fritgør ansigtet for hår, uden at sætte det op, som Margot Robbie her gør det. Skab svej i håret med et glattejern, det skal ikke være for krøllet. Lav en knivskab midterskilning og lad så ellers ørerne holde håret tilbage. 

Giv et abonnement i julegave - vælg mellem 17 forskellige blade og magasiner - KØB HER