Annonce
Efterårets største hårfarvetrend – sådan kommer du med på tendensen
HÅR

Efterårets største hårfarvetrend – sådan kommer du med på tendensen

Dette efterår er de varme nuancer der hitter i håret. Og du behøver ikke gå til frisøren for at være med på tendensen.

Ovenpå sommermånederne har håret typisk brug for lidt særlig opmærksomhed. Sol, saltvand og klor fra poolen sætter sine spor, og lokkerne kan virke affarvede, tørre og kedelige.

Årstideskiftet er en god anledning til at få peppet lokkerne op, og hvis du mangler inspiration til din efterårsfrisure, så læs med her og se nederst i videoen, hvordan du gør.

Efterårets største hårfarvetrend

Dette efterår er det de varme lokker, der hitter – og farven må gerne se naturlig ud. Rødlige kobberfarver, gyldne honning-nuancer og dyb mahogni kommer til at fylde meget i årets sidste måneder.

For at være med på trenden, er det vigtigt at tage udgangspunkt i sin egen farve og mætte den yderligere – uden at gå væk fra sin naturlige pigmentering.

LÆS OGSÅ: Find din nye hårfarve til efteråret

For at bevare et naturligt look kan det være en fordel at benytte en toning frem for hårfarve, da en toning netop går ind og intensiverer din egen farve frem for at dække den helt. En toning er derfor også god til dig, der skal farve hår for første gang, eller som måske vil friske hårfarven op mellem hårfarvninger.

Sådan bruger du toning i håret

Med Casting Crème Gloss fra L’Oreal er det nemt at opnå et smukt tonings-resultat hjemme på badeværelset. Casting Crème Gloss er hverken tilsat ammoniak eller silikone, så håret både dufter og føles lækkert og naturligt efter toningen.

Fugt først håret uden at vaske det, og læg et gammelt håndklæde rundt om skuldrene. Herefter påføres toningen – enten i hele håret eller blot på hårrødderne, hvis du gerne vil dække en udgroning. Følg anvisningerne på pakken, og lad toningen sidde i håret i den anbefalende tid, inden du skyller ud. Slut af med at bruge den plejende efterbehandlingen, som efterlader håret blødt og lækket.

Husk altid at lave en allergitest 48 timer inden du anvender produktet. Du finder anvisninger på indlægssedlen.

Resultatet med Casting Crème Gloss holder i 6-8 uger.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Vælg en toning, der lægger sig tæt op ad din egen hårfarve for at opnå et naturligt resultat. Kig også på din hudtone. Er du varm i huden med fregner og et varmt skær i håret? Så er det her måske efteråret, hvor du skal prøve en rød toning.

Casting Crème Gloss findes i 23 forskellige nuancer og kan købes hos Matas HER.

Du kan også læse mere om Casting Crème Gloss HER.

Se her i video-guiden, hvordan du selv farver dit hår med Casting Crème Gloss:

LÆS OGSÅ: Bliv inspireret - 12 anderledes hårfarver