Annonce
schwarzkopf-colorexpert-allmodels
HÅR

Ekspertens enkle supertrick til sundt og glansfuldt hår

De fleste drømmer om glansfuldt og velplejet hår. Nu lanceres en hel serie af produkter, der er udviklet med den smarte Omegaplex-teknologi, som minimerer slitage under hårfarvning og giver dit hår den glans, du har drømt om.

Behandlet, slidt og glansløst hår? Selv om du farver hår ofte, kan det sagtens se sundt og strålende ud. Løsningen er en kombination af de rette hårprodukter og regelmæssig pleje. Et velplejet hår, der er sundt fra rod til spids, tager nemlig bedre imod farve, så du opnår et dybere og mere glansfuldt resultat, når du farver det. Hvis håret er slidt, bliver det mat og livløst, når du farver det. Det siger Brita Petersen, der er Schwarzkopfs egen farveekspert og samtidig arbejder som frisør. Her deler hun ud af sine bedste tips til et sundt og glansfuldt hår.

3 tips til sundt og glansfuldt hår

  1. Det er godt at forkæle håret med en rigtig hårspa-dag en gang om ugen. Her kan du både give håret en langtidsvirkende hårkur og derudover bruge plejende leave-in-produkter efter hårvask.
  2. Britas bedste (og meget enkle) supertrick til at bevare farvens smukke glans er ikke at vaske håret for ofte!
  3. Vælg produkter fra Color Expert med Omegaplex-teknologien, når du farver og efterbehandler håret. Det vil få farven til at holde længere.

schwarzkopf-colorexpert_dark_puff

Nu kan du selv farve håret hjemme med Schwarzkopfs serie Color Expert med Omegaplex. Omegaplex er en særlig teknologi, der længe kun har været tilgængelig i frisørsaloner, og som indeholder en formel, der minimerer slitage under hårfarvning. I samme serie kan du derudover købe særligt udviklende hårprodukter til behandlet hår i form af balsam og hårkur, som reparerer og genopbygger hårstråene.

LÆS OGSÅ: Sådan opfrisker du dit hår med en ny farve til foråret - uden at gå til frisøren

schwarzkopf-color-sealer-conditioner-color-sealer-treatment

2 smarte vaner efter hårfarvning:

  1. Brug Colour Sealer Conditioner efter hver hårvask!
  2. Brug den langtidsvirkende hårkur Colour Sealer Treatment en gang om ugen.

Resultat: Heldækkende beskyttelse af håret, som hjælper med at bevare farven længere og samtidig plejer din hårkvalitet. Nu kan du få præcis det samme intensive og glansfulde farveresultat hjemme på badeværelset, som du er vant til fra salonen.

schwarzkopf-3-produkter-hårfarve

Dark Brown, Intense Red og Light Cool Blonde er tre af de 16 flotte nuancer, der findes i Color Expert-sortimentet. Vil du vide mere om Color Experts hårfarver og plejeprodukter? Test Color Expert HER

Du finder mere inspiration HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 9 hår-tricks, du ikke kender!

IN nyhedsbrev