HÅR

Find din nye hårfarve til efteråret

IN har fundet de 6 største og mest populære tendenser i efteråret 2018, så du kan finde din nye hårfarve til den nye sæson.

Sommerferien er slut, og hverdagen begynder igen. Efteråret vækker en lyst til forandring, og en ny hårfarve kan være en perfekt måde at ændre dit look på, inden du går ind i den nye sæson.

Hårfarverne, der hitter i 2018

De største hårfarvetendenser i 2018 handler om at give håret varme. På den måde kan du også bevare det solkyssede look langt ind i efteråret. Læs om efterårets største tendenser her, og se eksempler på farverne i galleriet i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Inspiration til din nye hårfarve

6 hårfarve-tendenser til efteråret 2018

Strawberry blonde

Blond med et strej af rødt. Jordbærhjelmen vender tilbage i en sart version, der klæder både lys og gylden hud. Få mennesker er udstyret med ’strawberry blonde’ fra naturens side, så farven er også for dig, der gerne vil have en unik hårfarve, der får dig til at stå ud fra mængden. 

Autumn

Vil du snige den røde farve ind i dine mørkere lokker, så lade dem få en varm tone. Snak eventuelt med din frisør om at få lavet en toning, som kan give dine mørke lokker et rødligt skær.

Brede highlights

Du tænker måske med gru tilbage på de tynde sirligt lagte striber i håret, som man lagde i starten af 00’erne. Og det kan du godt blive ved med, for de er slet ikke tilbage. Derimod er det de brede, tilfældige highlights, der hitter, og det er også en perfekt måde at holde på det solkyssede look lidt længere.

Varme highlights

Det handler om at skabe varme i håret dette efterår, og selv de helt mørke hårfarver kan krydres med varme highlights. Læg dem i længderne af håret for at skabe et meget naturligt look.

LÆS OGSÅHer er de 4 mode trends, du skal kende dette efterår

Mørkere bund

Et typisk hårproblem, der indtræffer, når sommeren er slut, er, at din naturlige mørkere hårfarve begynder at vokse ud. Den kan stå i stærk kontrast til længderne, der er blevet lysnet af solen. Dette efterår skal du dog ikke være ked af udgroningen. Den mørkere bund er nemlig på mode.

Blond cocktail

Skab en signaturhårfarve ved at blande forskellige nuancer af blond og lave highlights i alt fra platinblond til varm karmelblond. Looket er isæt godt i hår, der har en masse naturligt fald.

LÆS OGSÅ: Få blødt og sundt hår med frisørens tricks

Se eksempler på de største hårfarve-tendenser i efteråret 2018

Find din nye hårfarve til efteråret 2018

LÆS OGSÅ: Bliv inspireret af de her 12 anderledes hårfarver