Annonce
De fem værste hårsynder
HÅR

Her er de 5 værste ting, vi gør ved vores hår

Hvad udsætter du dit hår for på daglig basis? Se her, om din dårlige hårvane er en af de fem værste.

Føntørrer eller glatter du ofte håret uden varmebeskyttelse? Sover du med elastik i håret? Vasker du det hver dag?

Du er ikke alene.

Flere af os har dårlige hårvaner, som går ud over vores hårs sundhed og udseende. I en stor nordisk undersøgelse på de sociale medier afslører danskere, svenskere, nordmænd og finner deres værste hårsynder, og fem dårlige vaner blev ved med at gå igen.  

Her er de fem værste ting, vi udsætter vores hår for:

  1. Manglende pleje: Ikke at orke at gøre noget ved sit hår, børste håret, når det er vådt, gå i seng med vådt hår, blive klippet for sjældent, klippe håret selv (28%).
  2. Varmeredskaber: At bruge glattejern og føntørre håret for ofte – uden varmebeskyttelse (23%).
  3. Farvning: At farve håret for meget/ofte (19%).
  4. Blegning: At afblege håret for ofte (18%).
  5. Vand: At vaske håret for ofte (7%).

LÆS OGSÅ: Sådan får du hår der skinner

I Norden kan vi altså godt lide at style og farve vores hår, men det halter med plejningen. Manglende pleje kan resultere i, at håret knækker og ser slidt ud. Heldigvis behøver det ikke svært at omstøde den skade, de dårlige vaner giver.

Den første vane, der er oplagt at ændre, er bestille tid ved en frisør lidt oftere. En studsning hver tredje måned får håret til at se sundere ud og forhindrer, at spidserne spalter. Næste skridt er at fokusere på den daglige pleje af håret. Det kan lyde tidskrævende for de travle, men det behøver faktisk ikke tage meget mere end nogle minutter under bruseren.

Schwarzkopf har taget udgangspunkt i undersøgelsen og ønsket at gøre det muligt (og nemt!) at pleje håret både under og efter behandling med farve. Den nye Color Expert-serie er skabt med Omegaplex-teknologi – en behandling, som tidligere var forbeholdt saloner, men som nu er tilgængelig for alle. Formlen går netop ind og minimerer den slitage, som forekommer, når håret bliver farvet ofte.

Serien indeholder også specialudviklet balsam og kur til behandlet hår, som giver langvarig beskyttelse. Color Sealer Conditioner kan bruges efter hver hårvask, og kuren Color Sealer Treatment giver dit hår den rette beskyttelse, hvis du bruger den en gang om ugen.  

Resultatet er sundere hår og en farve, der holder endnu længere.

Color Expert-serien findes i 16 nuancer – blandt andet Light Cool Blonde og Dark Brown. Vil du vide mere om Color Experts hårfarver og hårplejeprodukter? Så test Color Expert her, eller find mere inspiration HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

 

 

Læs mere om: