Annonce
Hvorfor vil vi altid ændre sit look i det nye år?
HÅR

Hvorfor vil vi altid ændre vores look i det nye år?

Et nyt år lover forandring, afslutninger og nye begyndelser, og det er helt naturligt at have lysten til at give sig selv et nyt look, der matcher den nye tid, man går ind i.

Et nyt look kan være din mulighed for at vise dig selv, som du har drømt om at være længe. Og nytår er en glimrende anledning.

Derfor er er de sidste uger op mod nytår en slags overgangs-rite, hvor vi finder ud af, hvad vi gerne vil udstråle det kommende år.

Håret har altid haft en stor symbolværdi og været associeret med kvindelig tiltrækning. Det er derfor en ny frisure eller hårfarve er en effektiv måde at signalere over for omverdenen, at der er forandring på færde.

Skift hårfarve i dag

Skal omgivelserne få øjnene op for dig i morgen? Så skift din hårfarve i dag. Der er mange farver at vælge imellem. Den temperamentsfulde røde er et modigt valg, som måske bliver din nye signaturfarve. Du kan også finde ud af, om blondiner rent faktisk har det sjovere, eller om den dybe glansfulde brune nuance giver dig den kant, du går og drømmer om.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du bruge hårscrub

En ny hårfarve er en ny chance for at genopdage sig selv og måske vise omverdenen, at du er mere kraftfuld, farverig eller sexet, end de hidtil har oplevet dig.

Schwarzkopf #PureColor findes i 12 forskellige nuancer og indeholder naturlige ingredienser som jojoba, aloe vera og kaktus, der kan hjælpe 2019-udgaven af dig på vej. Og med de nye teknikker har det aldrig været nemmere at skifte hårfarve hjemme på badeværelset. Den nye hårfarveformel er nemlig en gel, der er let at blande og påføre i håret – uden at den drypper på badeværelsesgulvet. Farven er desuden nemmere at skylle ud af håret end traditionel hårfarve.

Ny farve i dag – forandring i morgen

Hvis du har farvet dit hår før, kan du sikkert allerede forestille dig opmærksomheden, den nye farve får blandt kollegaer og venner. Nyd det, og omfavn den nye hårfarve, som hurtigt kan blive dit varemærke. Og kan du ikke lade være med at vende tilbage til den igen og igen? Så brug en farve, som har en beskyttende formel – som Schwarzkopf #PureColor – og husk at bruge særligt plejende produkter til farvet hår i badet.

Hvilken farve skal du prøve i 2019?

Schwarzkopf Pure Color

Schwarzkopf #PureColor kan købes hos Matas lige HER

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du elektrisk hår