Kendte kvinder, der omfavner det grå hår
Foto: Petra Kleis og AOP
HÅR

Kendte kvinder, der omfavner det grå hår

Der er al mulig grund til at glæde sig over det grå hår frem for at styrte til frisøren for at få det farvet. Få inspiration fra kendte kvinder, der er vilde med deres grå hår.

Hvorfor skal du bevare dit grå hår?

For nogen kan de første grå hår forekomme allerede i 20’erne – derfor er der mange grunde til at omfavne dem frem for at se frem til årevis med helfarvninger og striber, der slider på håret.
Én af de vigtigste grunde er, at det grå hår er for de modige, der står ved sig selv og sin alder. Hvor de fleste vælger at farve deres hår, så snart de første små hår viser sig, formår du at blive unik og skille dig ud ved at bevare dit smukke grå hår. 
I dag er farven endda blevet så eftertragtet, at unge kendisser aktivt går ind og farver håret for at opnå de sølvgrå lokker. Se dem i galleriet nederst på siden.

Nye muligheder med gråt hår

Tænk i muligheder frem for begrænsninger, når de første grå hår viser sig. Med dit nye grå hår får du chancen for at undersøge farver, du måske aldrig før har kunne bruge. Se det som en god mulighed for at afprøve nye farver i tøj, accessories og din makeup. Især din makeup må endelig ikke glemmes. Sørg endda for at gøre lidt ekstra ud af den til hverdag.

LÆS OGSÅ: Fire kvinder: 'Derfor elsker vi vores grå hår'

Hvordan skal du behandle dit grå hår?

Når dit hår så småt begynder at blive gråt, vil det uundgåeligt også blive en smule kruset. Derfor anbefaler vi, at du bruger fugtgivende shampoo til dit hår og samtidig supplerer med en balsam. Et ekstra tip er at bruge hårprodukter, der giver dit hår et glansfuldt look for sundt og levende hår.
Undgå samtidig at dit hår får et gulligt skær ved eksempelvis at bruge blonde shampoo, hvor blandt andet indholdet af blå farvetoning hjælper med at holde håret mere klart i farven. 

LÆS OGSÅ: Sådan holder du dit grå hår smukt

I galleriet kan du se de kendte kvinder, der omfavner deres naturlige grå hår – og de unge stjerner, som har farvet deres hår gråt.

Kendte omfavner det grå hår