Annonce
schwarzkopf
HÅR

Sådan opfrisker du dit hår med en ny farve til foråret - uden at gå til frisøren

Lad ikke lange ventetider hos yndlingsfrisøren forhindre dig i at opfriske håret til foråret. Med nye Color Expert fra Schwarzkopf kan du skabe professionelle resultater hjemme på badeværelset.

Ny hårfarve med beskyttende effekt

Du drømmer måske om forandring her til foråret, men spekulerer på, om dit hår kan tåle en farvning lige nu? Schwarzkopfs nye Color Expert med den innovative Omegaplex-teknologi giver helt nye muligheder for hårfarvning derhjemme.

Spring ud i det, og eksperimenter med en ny nuance – Omegaplex betyder nemlig, at du kan farve håret oftere, eftersom formlen omslutter hårets indre mikrobindinger og skaber et beskyttende skjold, som minimerer slitage under hårfarvning. Color Expert med Omegaplex indeholder desuden et 3-trinssystem, som beskytter og forsegler håret under og efter hårfarvningsprocessen for at sikre det bedste resultat.

Schwazkopf-colorexpert_allmodels

Det siger den professionelle farveekspert

Inspiration er vigtig for en vellykket hjemmehårfarvning. Frisøren Brita Petersen har efter mange år i branchen set trends komme og gå. Hun har farvet alle typer hår og skabt både drastiske og mere naturlige forandringer. Brita er Schwarzkopfs egen farveekspert og arbejder samtidig som frisør.

Vi har spurgt hende om forårets trends, og om hvordan man bedst passer på farvet hår.

Hvilke trends ser du til sommer, når vi taler om farvet hår?

Trenden, som vi har set nu til foråret er blankt, lækkert hår med friske farver. Alt fra varme, rødbrune toner med et touch af kobber til kolde og askegrå farver – i både blonde og brune nuancer.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 9 hår-tricks, du ikke kender!

Mange vælger jo at lave lyse striber til foråret, men hvordan kan man pleje en mere jævn farvning, så den holder længere om sommeren på trods af sol og salte badeture?'

– Sørg for altid at beskytte dit hår mod solen, både for at forhindre, at farven blegner, og for kvalitetens skyld. Dæk håret med en flot hat, kasket eller et tørklæde.

– Forkæl også gerne håret med plejende produkter. Men vær endelig ikke bange for at farve og eksperimentere! Hvis håret er sundt fra bunden, opnår du en dybere og mere glansfuld farve. Ellers er risikoen, at indtrykket bliver mat og livløst.

– Ved at vælge Color Expert med Omegaplex-teknologi, når du farver dit hår, sikrer du, at farven holder meget længere, og at dit hår ser friskt ud.

Brug Color Experts Omegaplex-teknologi med 3 enkle trin

 

schwarzkopf-3-trin-farveguide

Anvend Color Expert med Omegaplex for et friskt og blankt hår med et ekstra langt farveresultat!

schwarzkopf-3-produkter

Dark brown, Intense red og Light Cool Blonde er tre af de 16 flotte nuancer, der findes i Color Expert-sortimentet. Vil du gerne vide mere om Color Expert og se, hvilke andre nuancer der findes? Test Color Expert HER.

Få mere inspiration HER

LÆS OGSÅ: 13 frisurer til foråret – hvilken skal du have?

nyhedsbrev