HÅR

SKØNHED | Sådan undgår du elektrisk hår

Har kulden fat i håret på dig? Håret er elektrisk og rejser sig i tide og utide. Desuden føles håret tørt, uoplagt og glansløst. Derfor har IN samlet 5 tricks og produkter, der kan hjælpe dig af med elektrisk hår.

Særligt om vinteren og om efteråret hvirvler det elektriske hår rundt om hovedet – og det hjælper ikke, når vi vikler vores hår ind i halstørklæder og huer.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | 9 hår-tricks, du ikke kender!

5 tips til at undgå elektrisk hår

Der er ingen tvivl om, at årstiden er synderen her. Det er nemlig fugtmangel og tørhed, der gør lokkerne ustyrlige og elektriske. Heldigvis er der råd for det. Her får du fem tips og produkter, der kan hjælpe dig af med de elektriske lokker.

LÆS OGSÅ: Her er hårprodukterne, du lige så godt kan købe billigt

1. Fugt, fugt, fugt!

Se dine hårrutiner efter i sømmene. Hvis du ikke allerede bruger en fugtgivende shampoo, så er det en god idé at skifte din shampoo ud. Specielt i de kolde, tørre måneder kan det gøre stor forskel for dit hår at få det gennemfugtet med en god shampoo og også gerne en balsam. Et andet trick er at skippe nogle dage mellem dine hårvaske – de naturlige olier i dit hår vil nemlig holde det elektriske væk.

Hydrate Me Rinse, Wash 250 ml, Kevin Murphy, 208 kr. Kan købes online HER
Hydrate Me Rinse, Conditioner 250 ml, Kevin Murphy, 208 kr. Kan købes online HER

2. Olier er din ven i nøden

Vær ikke bange for at bruge oliebaserede produkter i håret. Oliebaserede produkter til dit hår kan hjælpe med at tæmme din elektriske manke. Et produkt med arganolie er genialt, fordi det ikke gennemfedter dit hår, hvilket betyder at dit hår ikke bliver tungt og fedtet, men blot bliver glansfuldt og nemmere at arbejde med.

All Soft Argan-6 Oil, 90 ml, Redken, 240 kr. Kan købes online HER

​LÆS OGSÅ: 9 tips til glansfuldt hår

3. Væk med krus

Har dit hår anlæg til at kruse, er det sandsynligt, at du også ofte rammes af elektrisk hår. Når du allerhelst vil undgå den strittende manke, så skal du bruge produkter, der bekæmper krusen, for krus og elektrisk hår går ofte hånd i hånd. Dette produkt sørger for, at dit hår bliver på sin plads i alt slags vejr. Så i stedet for strit og krus, får du blødt og medgørligt hår.

Frizz Control, 100 ml, Moroccanoil, 259 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 8 hårprodukter, der redder tørt hår

4. Hårspray-tricket

Et genialt trick inden du går ud af døren er at spraye hårlak på din hårbørste, inden du redder håret igennem. Det vil lægge dine elektriske hårstrå ned, så de ikke stritter ud til alle sider – også selvom du tager hue på!

Classic Hairspray, 300 ml, Bumble And Bumble, 240 kr. Kan købes online HER

5. Crème de la crème

En helt almindelig kropslotion eller håndcreme kan også været god til at give lidt tyngde i håret i løbet af dagen. Gnid en lille smule creme ud i hænderne, og før dem ned over håret. Det kan være en god måde at undgå elektrisk hår på kontoret, eller når du tager dit halstørklæde eller hue af.

Hand and Nail Treatment Cream 100 ml, Clarins, 195 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide for at få lækkert hår

Læs mere om: