Style dit hår med tørshampoo
Foto: AOP
HÅR

Style dit hår med tørshampoo

Tørshampoo har længe været et populært hårprodukt da det er en sand hjælper til travle morgener, og der er faktisk endnu en grund til at være glad for sin tørshampoo.

Vidste du, at din tørshampoo kan mere end blot fjerne fedt fra din hovedbund og dermed hjælpe dig med at skippe en hårvask? Tørshampoo er faktisk en genial form for stylingsprodukt – og det gælder både i langt, kort og pagehår.

Du kan med andre ord bruge din tørshampoo i stedet for en volumen spray både når du har håret løst eller ved opsætninger, hvor du ønsker at skabe god volumen og tekstur inden du sætter håret op.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Tip: Vidste du, at du skal lade din tørshampoo sidde i håret i et minut, før du rusker op i håret eller reder det igennem? På den måde får tørshampoo’en tid til at gøre sit job ordentligt.

Herunder har vi samlet vores 5 favorit tørshampoos, som både kan udsætte hårvasken og style de smukkeste frisurer!

LÆS OGSÅ: Redaktionen tester | Tørshampoo

Tørshampoo og volumen

Dette er egentlig en volumen spray, som har egenskaberne som en tørshampoo, så lad dig ikke snyde af navnet.

Volume Powder, Sachajua, 200 ml, 135 kr. Købes online HER

Tørshampoo til mørkt hår

Hvis du er mørkhåret, så husk at der findes tørshampooer specifikt til mørkt hår. Så slipper du får den lyse pudder i hårkanten.

Dry Natural Tint, Klorane, 150 ml, 109 kr. Købes online HER

Tørshampoo, der er god til prisen

En klassisk og god tørshampoo, som fås i mange forskellige duftvarianter. Udover at skabe friskhed i håret, er denne rigtig god til din festfrisure – både hvis du har lavet krøller, men også til opsætninger, der kræver lidt fylde.

Dry Shampoo, Cherry, Batiste, 200 ml, 38 kr. Købes online HER

Tørshampoo on the go

Husk, at de fleste tørshampoos også findes i taskestørrelse, så de er nemme at have med i tasken til festen. Det frisker looket og håret op. Desuden er det en god måde at kamuflere eventuel madlugt i håret, som måske er svært at undgå til julefrokosten.

Dry Shampoo Original, Lee Stafford, 200 ml, 95 kr. Købes online HER

Løft de mørke lokker med tørshampoo

Er du meget mørkhåret er denne tørshampoo den rette for dig. Løft håret og spray hårrødderne og en anelse ud i længderne, så skal du se fylde! Nem at ruske op i håret i løbet af aftenen.

Psst… dette forår kommer der flere lækre tørshampoos fra Björn Axén. Den samme geniale formel, men med nye dufte – og de er gode, skal vi hilse og sige!

Dry Shampoo Deep Brown, Björn Axén, 200 ml, 140 kr. Købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER