hårolie-Percy-and-Reed
Foto: PR
HÅR

Ugens udvalgte skønhedsfund | Hårolie der giver glans i fint hår

En hårolie er ikke bare en olie, der giver pleje og glans. Vælger du den forkerte hårolie, kan dit hår dit se tungt og klasket ud - fremfor lækkert og skinnende. INs skønhedsekspert, Silke Grane, har fundet en olie, som kaldes en ikke-olie olie, som giver blødt og glansfuldt i fint hår.

Hårolie til fint hår

Hårolie giver pleje og fugt og samtidig et flot skinnede hår. Men denne hårolie er helt unik, da den faktisk slet ikke en olie men helt fantastisk til især fint hår. INs skønhedsekspert, Silke Grane, har udvalgt denne hårolie som ugens udvalgte skønhedsfund. Læs hendes anbefaling og find af, hvad der gør denne hårolie til noget helt særligt.

Selvom man har fint hår, som jeg selv har, er det stadigvæk vigtigt med en masse pleje og blødhed. Og jeg har fundet det perfekte produkt, som giver pleje uden at tynge.

Du kender det sikkert godt, når håret pludselig ser tørt, mat og kedeligt ud, og så kan det ikke gå hurtigt nok med at finde et vidundermiddel, som får håret til at se glansfuldt og sundt ud igen. Og det er her, at jeg ofte er kommet galt afsted. For nok kan de pleje håret, men hvis man som mig har fint hår, kan det ofte ende med at se tungt, klasket og kedeligt ud.

På trods af at man putter hårolien i fugtigt hår inden stylingen, kan den altså nogle gange godt blive for tung. Så derfor er jeg lykkelig for at have opdaget denne hårolie. Den hedder Volumizing No Oil Oil fra Percy & Reed, og den er endda beregnet til fint hår. Olien er vandbaseret med en meget let i konsistensen, og den føles slet ikke som en olie. Men alligevel sørger den for at give glans og lægge de små strithår og krus ned med det samme.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Gør dit hår forårsklar

Det anbefales, at varme den op i hænderne inden brug, hvilket også gør det nemmere at lade hænderne glide igennem håret bagefter. Et andet tip er at varme hårolien op i hænderne fordele olien med din hårbørste - men for mig er det faktisk lige så nemt bare at bruge fingrene.

Produktet kan anvendes i hele håret, altså helt ned til hårrødderne, uden at håret bliver tungt eller ser fedtet ud. Dog vil jeg sige, at jeg umiddelbart ikke fornemmer, at olie giver volumen, i så fald er det meget lidt. Men det vigtigste for mig er plejen, og at den gør håret blankt og blødt og så dufter den dejlig frisk og mildt. Jeg er virkelig glad for at jeg har fundet denne hårolie, som både er nyt og anderledes – en hårolie som får min varmeste anbefaling med.

hårolie-Percy-and-Reed
Foto: PR

Volumizing No Oil Oil for fine hair, 60 ml, 150 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Sådan undgår du elektrisk hår

Læs mere om: