Barbershops i København
HERRER

3 gode barbershops i København

Glem alt om frisørsaloner - I mænd skal til barbershops. Her er tre unikke af slagsen i København

Gentleman, hipster, menig mand- afsted, bare fordi I kan.

Hvis der er noget, kvinder misunder mænd, så er detmuligheden for at gå til en ægte barbershop – især en af disse tre af slagsen, som alle ligger i København. Her er intet overladt til tilfældighederne - hverken indretning, stil, faglighed, håndværk eller tone.

LÆS OGSÅ: Sådan plejer du dit skæg 

Køb et abonnement på IN og spar 50 % - KØB HER

De bedste barbershops i København 

Historisk coolness i indre by

I indre København ligger den autentiske barbershop ’Barberen i Vognmagergade’. Ikke alene har der været barbersalon i ejendommen i en menneskealder, siden 1937 for at være helt præcis. Her er i det hele taget tale om et sted, som emmer af, ikke blot historie, men stil, gennemført faglighed og charme.

Barberen i Vognmagergade

Vognmagergade 9
1120 København K
 Tlf. 33 12 63 43

http://www.barb.dk/

Herre-fedt!

Sladderbladene er skiftet ud med bøger om alt fra cigarer til rock n’ roll, der er altid øl på køl, og så skal du ikke være bange for at spørge ind til pomader, skægpleje eller andet fagsnak. Håndværket er i højsæde, og alle ansatte lever og ånder for deres erhverv. Det kan mærkes.

Carl’s Barber Shop

Rosenvængets Allé 3
2100 København

Tlf. 26 78 22 22

http://www.carlsbarbershop.dk/

LÆS OGSÅ: 7 gode ansigtscremer - find den, der passer til dig! 

Gennemført koncept

På Nørrebro finder du Henri Barber, hvor du kan booke en tid online eller dumpe ind fra gaden af. Ligegyldigt hvad, kan du ikke undgå at blive betaget af og føle dig godt tilpas i det herreunivers, der møder dig. Ud over at få trimmet skægget eller klippet håret, så har du mulighed for at købe alle dine grooming produkter online hos Henri.dk – hvor du i øvrigt også kan læse om tips og guides til pleje og beskyttelse af dit skæg. 

Henri Barber

Elmegade 5
2200 København N

Tlf. 22 59 66 01

https://www.henri.dk/

LÆS OGSÅ: 3 hudpleje-vaner, du ikke må snyde dig selv for 

Læs mere om: