HERRER

5 herrefrisurer, som aldrig går af mode

Kort og godt, fristes man til at sige. Skønhedsekspert Lene Huusmann, viser dig her fem herrefrisurer, som du aldrig går galt i byen med.

Længde, skilning og styling er som regel ikke tilfældig, når vi taler hår. De fleste mænd ved præcis, hvordan deres frisure skal være, meeeen mangler du alligevel lidt inspiration til din næste klipning, så læs med her, hvor vi viser fem herrefrisurer som aldrig går af mode.

Musikere, skuespiller, sportsstjerner og modeller, det er ofte i det segment vi støder på stilikoner, som inspirerer os, når det kommer til tendenser og ikoniske looks, som er kommet for at blive - og tak for det, for de er alle pæne!

Helt kort og tæmmet som Tobias Sørensen

Længderne er klippet af. Det helt korte look, som især fungerer godt, hvis du har kraftigt hår eller har naturligt fald eller krøller i håret. Det er super maskulint og nemt for dig der ikke altid gider at bruge voks.

LÆS OGSÅ: Sådan bekæmper du hårtab 

High on top som David Beckham

Helt kækt og stilsikkert. En rigtig klassiker, når det kommer til korthårsfrisurer. Ultra kort i siderne og med længde der er stylet højt for til og på toppen.  Det kræver at man gider style håret med voks hver dag.

Silkhår som Leonardo Dicaprio

Lige siden brylcremen og stilikoner som Elvis Presley og James Dean har pomadehår med sit skinnende og tilbage strøget look været moderne - og det er det endnu.

Den helt korte sideskilning som George Clooney

Kort i siderne uden at være for kort. Kort på toppen uden at være for kort – tilført en dyb sideskilning. Så har du en rigtig duksedreng frisure, på den gode måde. Især god til dig, hvis du ikke har for høje tindinger.

LÆS OGSÅ: 3 gode barbershops i København 

Vandkæmmet som Kevin Magnussen

Frisuren der er et godt miks mellem pomadehår (det tilbage strøget look) og en klassisk ”kort i siderne” frisure. En fordel for dig der har kraftigt hår og som gider at bruge tid på føntørring og voks dagligt.

LÆS OGSÅ: 5 tips, der får dig til at se velplejet ud 

Læs mere om: