Annonce
HUDPLEJE

3 råd der kickstarter din sommerglød

Forbered huden på solens stråler, så du er sikret den skønneste kulør i sommermånederne – som også hænger ved langt ind i efteråret.

De fleste drømmer om en sund sommerglød. Lige så snart solen begynder at skinne, springer vi udenfor for at arbejde på sommerens kulør. Men du kan faktisk tyvstarte lidt og give din hud det bedste grundlag for at få en sommerglød (og forlænge den langt ind i efteråret).

Her er 3 tips, der sikrer dig den skønneste sommerglød:

1. Eksfolier din hud

Solen har svært ved at bryde gennem døde hudceller, så jævnlig eksfoliering sørger for, at din hud tager bedst muligt imod solens stråler. Gør det til en vane at tørbørste din hud, inden du går i bad, og brug en mild eksfoliering under bruseren.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du af med knopperne på armene

2. Tag kosttilskud

SunPrepare fra Smuuk Skin støtter hudens naturlige pigmentering med en unik kombination af vitaminer, mineraler og karotenoider.

Kobber bidrager til en normal pigmentering af huden, karotenoider bidrager tll en smuk og sund glød og de mange planteekstrakter giver huden en hjælpende hånd til at mindske de frie radikaler’s skadelige påvirkning i det mellemste hudlag.

SunPrepare er med til at forberede og styrke huden indefra, inden den udsættes for solens UVA og UVB-stråler. SunPrepare erstatter dog ikke brugen af solbeskyttelse, så husk altid at smøre din hud ind i solcreme, inden du går ud i solen.

Ved at forberede huden indefra på solens stråler sikrer du dig en mere ensartet og holdbar sommerglød. Du kan tage SunPrepare-tabletterne året rundt, så du tilmed kan forlænge kuløren efter sommerferien.

3. Fugt, fugt, fugt

Solen udtørrer huden, så det er enormt vigtigt at få ekstra fugt, når man er meget udenfor i sommermånederne. Drik ekstra vand, og smør huden ind i fugtighedscreme både morgen og aften, så din sommerglød står allerbedst frem – og du undgår at skalle af.

LÆS OGSÅ: 5 ting du kan gøre, hvis du er blevet solskoldet

I galleriet kan du se produkterne fra Smuuk Skin og læse mere og se priser på de enkelte produkter.

Du kan også få yderligere information om alle produkterne på Smuuk Skins egen hjemmeside. Smuuk Skin forhandles blandt på Nicehair.dk og priserne ligger fra 299-549 kroner.

Smuuk Skin

Læs mere om: