Annonce
5 grunde til at elske rynker
Foto: Getty Images
HUDPLEJE

5 grunde til at elske dine rynker

Kig dig selv i spejlet, og vær stolt af din alder. Dine rynker er medaljer, og du har optjent dem gennem hele livet.

Det har aldrig været skidt at blive ældre. Tværtimod følger der en selvsikkerhed og en evne til at hvile mere i sig selv, når man får lidt flere år på bagen. Alligevel er der flere kvinder, der har svært ved at omfavne deres alder – især når den begynder at sætte sine spor i ansigtet. Men med den rette hudpleje og en positiv indstilling er rynkerne ikke længere ”uperfekte”.

Her får du 5 grunde til at se dine rynker som medaljer, du har optjent – og tips til at pleje huden.

1. De vidner om alle dine smil

Smilerynkerne er jo et tegn på, at du har den sjoveste omgangskreds og en vidunderlig portion oplevelser i bagagen. Og det er fantastisk at blive mindet om, hver gang man kigger sig i spejlet.

2. Din bedste alder er nu

Du bliver aldrig yngre end du er lige nu. Sådan er det i dag, og sådan er det også om et år og om ti år. De fine linjer kommer. Det samme gør rynkerne på et tidspunkt. Men så længe du plejer din hud med de rigtige produkter til moden hud, vil du opleve, at din hud afspejler din alder, og at du ikke kommer til at se ældre ud, end du er. L’Oreal Paris’ Revitalift Cica Cream er særligt udviklet til kvinder over 35 år og indeholder ingrediensen Centella Asiatica, blandt andet har den egenskab, at den fungerer som et forsvar mod ’inflamming’ – vedvarende og usynlige mikroinflammationer, som ælder din hud.

L'Oreal Paris, Revitalift Cica Cream

Kan købes online HER

3. Du kan inspirere andre

Har nogle af dine venner kvaler om at blive ældre og store bekymringer om, hvordan alderen sætter sine spor i ansigtet? Fortæl dem, at du faktisk har det godt med linjerne i dit ansigt, og se, om du ikke også kan få dem til at omfavne deres alder.

4. Du slår et slag for kvinder

I Hollywood bliver de ældre mandlige skuespillere set som distingverede ”silver foxes”, mens flere kvindelige skuespillere må ty til udglattende behandlinger for fortsat at blive tilbudt hovedroller i store produktioner. Men nu er det nok. Flere kvinder i Hollywood – blandt andet Jamie Lee Curtis og Meryl Streep – vælger i stedet at være stolte af deres alder. Og med deres fine linjer, grå hår og helt fantastiske skuespilevner viser de, at kvinder er smukke, inspirerende og attråværdige – hele livet!

LÆS OGSÅ: 5 vitaminer til smukkere hud

5. De er jo ikke engang rynker

Rynker kommer med alderen, men du finder altså kun ægte rynker i ansigtet på 80-årige kvinder, der har levet et langt liv.

Det er langt mere sandsynligt, at de fine linjer, du lurer på i spejlet og kalder rynker, er små solskader og smilerynker. Og det er jo et helt normalt resultat af at være en glad kvinde, der bevæger sig rundt i verden. Lad være med at stresse over linjerne, og bliv ved med at leve livet i stedet.

Tip: Husk, at det er vigtigt at beskytte huden – så holder du de dybe rynker på afstand. L’Oreal Paris’ Revitalift Cica Cream indeholder ekstrakt fra centella asiatica - en plante, der bekæmper ’inflammaging’, som er den centrale og usynlige proces inden for aldring af huden. Revitalift Cica Cream styrker hudens barriere og resulterer i en hud, der ser glattere ud.

Om Centella Asiatica

Centella Asiatica er en plante, der har været brugt i århundrede i traditionel kinesisk medicin. Det er også den plante, som L’Oreal har udvalgt til at være stjerneingrediens i Revitalift Cica Cream. Planten kaldes også ”tigerurt”, fordi tigre – ifølge legenden – plejede at rulle sig i planten for at lindre deres sår. Formlen med ekstrakt fra Centella Asiatica har nemlig evnen til at styrke hudens beskyttende barriere, og det er dokumentere, at den er et kraftfuldt forsvar mod inflammaging.

Læs mere om: