Annonce
HUDPLEJE

5 tip til at pleje vintertør hud

Hold din hud fugtet og blød hele vinteren med de rigtige vaner i din hudplejerutiner og under bruseren. Her er de bedste tip til at pleje og forebygge vintertør hud.

Advertisement

Din hud udsættes for noget af et temperaturskift lige nu, og når arme og ben er gemt væk under flere lag tøj, er det måske let at komme til at glemme at give sin hud den ekstra kærlighed, den har brug for i vintermånederne.

Blød og gennemfugtet hud kræver mere end en halvhjertet indsats med fugtighedscreme. Bliv klogere på vinterens hudpleje med de her tip.

1. Skru ned for temperaturen

På en isnende kold vintermorgen er der ikke noget, der føles rarere end at stille sig ud under den varme bruser. Men vidste du, at du faktisk gør dig selv en bjørnetjeneste? Meget varmt vand udtørrer de dybe lag af huden, men hvis du holder dig til korte bade med lun temperatur, kan du ”nøjes” med at udtørre det yderste hudlag, som du derefter kan rette op på med en fugtighedsgel.

2. Oprethold hudens barriere

Når huden er ekstra tør, er det et tegn på, at din huds barriere er beskadiget. Det betyder, at vand fordamper fra huden, og det gør din hud mere modtagelig over for bakterier. Det er vigtigt, at du får repareret hudbarrieren med et fugtgivende produkt for at bremse udtørringen og fordampningen af vand fra huden.

3. Giv din hud vitaminer

Din hud har godt af vitaminer. Vitaminer bidrager nemlig til at forbedre hudens kvalitet og sundhed og sikrer hudens normale funktion - så gå efter produkter med gode vitaminer til din hud.

Vitamin E er det mest brugte antioxidant i hudplejeprodukter i dag. Det øger fugtindholdet i hudens yderste lag og gør dermed huden blødere, glattere og mere smidig. Vitamin E assisterer også med fornyelse og vedligeholdelse af sund hud. Gå også efter produkter med Vitamin A, da det hjælper med at forbedre hudens elasticitet, tekstur og tone.

Bio-Oil Gel til tør hud indeholder vitaminer som for eksempel vitamin A, E og B3, der beskytter hudens fugtbarriere. Bio-Oils unikke formel resulterer i en plejende og nærende gel, din hud uden tvivl vil elske.

4. Læs ingredienslisten

Mange skønhedsprodukter til tør hud indeholder meget vand, og selv om man skulle tro, at vand var en god fugtgiver, er det ikke tilfældet. Vand fordamper nemlig, når det kommer i kontakt med huden, og derfor får din tørre hud ingen gavn af det.

Bio-Oil har med ny teknologi erstattet vand med mineralsk olie i den nye gel til tør hud. Mineralsk olie er en eminent fugtbeskytter, der ligger sig som en hinde på huden og blødgører, fugtgiver og forebygger tør hud – uden at tilstoppe porerne.

5. Hav en konsekvent rutine

For at holde din hud fugtet og lækker gennem hele vinteren er det vigtigt, at din hudplejerutine ikke bare lige er noget, du husker i farten et par gange om ugen. Vær konsekvent med at give fugt, og indarbejd rutiner, som du kan holde. Det er for eksempel en god idé at have en god olie eller fugtighedsgel stående på natbordet, som du kan smøre dig ind i hver aften inden sengetid.

Om Bio-Oil Gel til tør hud

Bio-Oil lancerer for første gang et nyt produkt, der er baseret på den prisvindende olie og anvender banebrydende ny teknologi for at give effektive resultater. Bio-Oil Gel er særligt udviklet til tør hud. Vandindholdet er erstattet af mineralsk olie – også kendt som paraffinolie – som er en fantastisk fugtbeskytter. Bio-Oil Gel til tør hud indeholder kun 3% vand, som er den mængde, der skal til for at opløse det fugtighedsbevarende middel i formuleringen.

Ud over det høje indhold af olie, indeholder Bio-Oil Gel til tør hud blandt andet sheasmør, kamille samt vitamin E, A og B3, der beskytter hudens barriere. Læs mere om Bio-Oil HER

Bio-Oil Gel til tør hud kommer i tre forskellige størrelser:

Bio-Oil Gel til tør hud, 50 ml., vejl. udsalgspris 49,95 kr.
Bio-Oil Gel til tør hud, 100 ml., vejl. udsalgspris 99,95 kr.
Bio-Oil Gel til tør hud, 200 ml., vejl. udsalgspris 169,95 kr.

Bio-Oil Gel til tør hud forhandles i Normal og online HER

Læs mere om: