HUDPLEJE

7 gode håndcremer til tørre hænder

Vind og frostgrader sætter sine spor, og tørre hænder om vinteren er efterhånden mere sikkert end sne. Her er 7 gode håndcremer, der gør tørre vinterhænder bløde igen.

Et af de første steder vinteren sætter sine spor er på hænderne. Huden over knoerne vil føles stram, og når den bliver rigtig tør, kan den også begynde at sprække. For at undgå sandpapirshænder er det derfor en god idé at få gang i håndcremen – gerne inden frostgraderne får alt for godt fat.

LÆS OGSÅ: Hvor skal du spare, og hvor skal du spendere på hudpleje?

Håndcreme til alle anledninger

Håndcremer findes heldigvis i alle afskygninger og til alle behov. Det anbefales, at du sørger for at have håndcreme ved hånden hele dagen, så du hurtigt kan fugte lapperne, hvis de begynder at føles det stramme. Derfor kan du have en lille håndcreme i tasken til at friske op på farten og en mere fed af slagsen stående på natbordet, der kan fungere som plejende kur, imens du sover. Og hvorfor ikke også have en på skrivebordet, så du altid har håndcreme ved hånden, når du er på arbejde?

Anti-age håndcreme

Håndcremen fra Herome indeholder Retinol (A-vitamin), som har anti-age effekt. Den har også blegende funktion, der får pigmentpletter til at synes mindre tydelige. Håndcremen har også SPF 15.

Herome, 115 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Hvilke vitaminer skal der være i din hudpleje?

Fed og plejende håndcreme til meget tørre hænder

Decubal er specialister til pleje af meget tør hud. Denne håndcreme indeholder avocadoolie, der giver næring til huden og hyaluronsyre, som hjælper med at holde på fugtende i huden. Den er desuden fri for farvestoffer, parfume og parabener.

Decubal, 90 kr. Kan købes online HER

Håndcreme til tasken

Håndcremen fra Rudolph Care indeholder sheabutter, hvedeprotein, mandelolie og acai, som fugter og plejer i dybden – uden at fedte. Det gør cremen perfekt at have med på farten. Cremen er drøj i brug, så selv om tuben er lille, holder den i lang tid.

Rudolph Care, 75 kr. Kan købes online HER

Hurtigt absorberende håndcreme

Håndcremen fra Avène er fed og plejede, men absorberes lynhurtigt i huden, så du slipper for fedtede fingre. Cremen er også vandafvisende, så du ikke behøver anvende den mere end et par gange om dagen.

Avène, 75 kr. Kan købes online HER

Multifunktionel håndcreme

Den er en klassiker – og med god grund! Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden er et musthave i kampen mod tørre hænder. Brug også cremen på tørre områder over resten af kroppen, for eksempel albuerne.

Elizabeth Arden, 200 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan får du hud der stråler

Håndcreme med fantastisk duft

Giv hverdagen et ekstra skud luksus med en fantastisk duftende håndcreme med citron, sort peber, sød appelsin, citrongræs, benzoetræ, arganolie og havtorn.

Karmameju, 249 kr. Kan købes online HER

Serum til hænderne

Op plejen for dine hænder med serum, der beskytter dine hænder og har anti-age effekt.

Verso, 425 kr.

Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan plejer du dine hænder om vinteren

Læs mere om: