HUDPLEJE

Christy Turlington er Imedeens nye ambassør

Modellen Christy Turlington er blevet valgt som ny ambassadør for hudpleje-giganten Imedeen.

Den erfarne model, iværksætter og yoga-ekspert Christy Turlington er netop blevet udnævnt som nyt internationalt ansigt for hudpleje-brandet Imedeen.

- Det er meget vigtigt for mig at opretholde en fantastisk udseende hud - ikke kun som model, men som en kvinde med mange forpligtelser og roller at udfylde hver dag, siger modellen ifølge contactmusic.com om opgaven.

Læs hvordan stjernerne holder sig i form her

Den 45-årige tror desuden på produktets virkning og indrømmer, at hun tilmed benytter sig af det.

- At pleje min hud indefra er lige så vigtigt som, hvordan jeg plejer den udefra. Nu kan jeg regne med, at Imedeen tilfører næring dybt inde, hvor det har størst betydning.

Læs om kosttilskud og hvad de gør for dig her

Imedeen har valgt den tidligere Calvin Klein-model, der er gift med Saving Private Ryan-stjernen Edward Burns, fordi man her mener, at hun er et perfekt ansigt til brandet.

- For os er Christy den ægte personificering af, hvad Imedeen repræsenterer…Christy er mere end bare et smukt ansigt - hun er en kvinde der tror på, at man skal yde sit bedste i alle livets aspekter, siger Louise Haxtahusen, der er international marketingsdirektør for brandet.

Samtidig hylder hun modellens professionalisme og hendes værd som frontfigur.

- Christy er en ægte professionel, og det har været en fantastisk oplevelse at arbejde med en, som udstråler skønhed inden i og uden på, lyder det fra Louise Haxtahusen.

Christy Turlington har tidligere arbejdet som model for store navne i modebranchen som Maybeline og Versace.