HUDPLEJE

Her er de 5 vigtigste hudplejeprodukter

Foråret ligger rundt om hjørnet, og det giver god anledning til at få ryddet lidt op i dine hudplejeprodukter. Vi behøver nemlig ikke mere end 5 produkter, for at tilgodese hudens daglige behov.

Begrænsningens kunst er det én, som du kan prale af at være god til? Eller er du (ligesom os) en ’sucker’ for beauty- og hudplejeprodukter?

Ja, så kan det være svært at begrænse sig, når det kommer til at udvælge få produkter til den daglige rutine. Men har vi egentlig brug for alt det, vi har stående på badeværelseshylderne?

INs skønhedsekspert fortæller her, hvilke 5 hudplejeprodukter, der er de vigtigste, og som tilsammen er mere end nok til at dække din huds daglige behov.

LÆS OGSÅ: Find de rette hudplejeprodukter til din hudtype

De 5 vigtigste hudplejeprodukter

RENS

Rens er noget af det vigtigste for din hud. En ren hud kan bedre ånde og optage øvrige produkter, så din hud kan stråle af sundhed og glød – og hvem vil ikke gerne det?

Det mest optimale er, hvis du renser din hud morgen og aften. Der findes et hav af forskellige typer renseprodukter, og i udvælgelsen af det rette produkt til dig og din hud, gælder det om at kende din hudtype – og din tålmodighed. Hvis det skal være let og hurtig, så er micellar vand et godt valg!

Avène, Micellar 3i1 rens, 400 ml, 135,55 kr. Købes online HER

SERUM

Efter rens og før dagcreme, påfører da en serum. Serum er opbygget af små, powerfulde molekyler, som har lettere ved at trænge dybere ned i huden end for eksempel en creme, og dermed kan en serum levere en meget høj koncentration af aktive ingredienser.

Vælg en serum, som opfylder din huds behov – det kunne for eksempel være at bekæmpe rynker. Hvis det er tilfældet for dig, skal du vælge en anti-age serum som eksempelvis denne fra Bioeffect.

Bioeffect, EGF Serum, 15 ml, 945 kr. Købes online HER

PEELING

Peeling eller eksfoliering – kært barn har mange navne. Det handler om at rense din hud i dybden og det bør du gøre 1-2 gange om ugen, alt afhængig af din hudtype. Der findes forskellige former for peeling.

En kemisk peeling arbejder aktivt i huden og fjerner døde hudceller, snavs, minimerer porer og giver din hud glød og udstråling tilbage. Du kan se på den kemiske peeling som en hovedrengøring, der opfrisker og efterlader huden pænere end den var før.

Peeling er blevet en vigtig del af vores hudpleje fordi det virker! Og fordi at det rent faktisk har en forbedrende effekt på de fleste hudtilstande, hvis du altså vælger den rigtige til dit behov. En peeling vil kunne hjælpe på mange problemer, for eksempel uren hud, linjer/rynker, pigmentforandringer eller noget helt fjerde.

Denne peeling virker foryngende. Husk desuden, at når du bruger et produkt med frygtsyre, skal du huske at bruge solbeskyttelse bagefter – men det gør du selvfølgelig i forvejen – ikke?

Rodial Super Aids X-Treme Acis Rush Peel, 50 ml, 875 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

ØJENCREME

Huden omkring øjnene er ekstra tynd og sart, og derfor bør den have målrettet og aktiv pleje. Huden har det med at blive ekstra tør i øjenomgivelserne, ligesom mørke rander, hævelser og linjer ses (først) her.

Fugt, fugt, fugt med en god øjencreme både morgen og aften. Denne øjencreme kan anbefales, da den styrker elasticiteten og smidigheden i huden, og virker vitaliserende.

Rudolph Care Acai, Eye Cream, 15 ml, 395 kr. Købes online HER

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

ANSIGTSCREME

En god creme, der fugter huden i dybden er ikke til at komme udenom. Tværtimod er det super vigtigt, da fugt er alfa omega for at få en pæn og sund hud.

En god creme holder huden smidig, fugtet og giver næring – og er et godt skjold mod vind og vejr, som huden i ansigtet konstant er udsat for.

Vi vil uden tøven anbefale denne Deluxe Face Cream fra danske Tromborg.

Tromborg, Deluxe Face Cream, 50 ml, 460 kr. Købes online HER

Psst… Hvis der ikke er SPF i din ansigtscreme, så sørg for at bruge en solcreme!

LÆS OGSÅ: HVAD ER K-BEAUTY?