HUDPLEJE

Hjemmelavet ansigtsmaske | 8 opskrifter til en sund og naturlig ansigtsmaske

Følg vores skønhedsredaktions guide til, hvordan du kan lave en hjemmelavet ansigtsmaske og få en skøn og lækker hud, der udstråler sundhed og velvære.

Behøver man virkelig at buge en formue for at få den perfekte ansigtsmaske til din hud? Og er du usikker på, hvordan du skal pleje din hud uden at risikere at bade den i kemikalier fra dyre ansigtsmasker med en ingrediensliste, der indeholder ord du ikke ved hvad betyder.

LÆS OGSÅ: Lav en hjemmelavet ansigtsmaske med honning

Hjemmelavet ansigtsmaske

Selv om der findes et stort udvalg af gode, effektive og økologiske ansigtsmasker på markedet, kan det være en jungle at finde den rigtige. Og faktisk er den mest naturlige (og billige) ansigtsmaske den, man selv laver ud af ingredienser, man finder i sine køkkenskabe - eller i køleskabet.

De samme ingredienser, som du bruger i din madlavning, kan nemlig gøre underværker for din hud i en hjemmelavet ansigtsmaske, især dem med masser af C-vitaminer kan forhindre rynker og give dig en fastere hud. I din hjemmelavede ansigtsmaske kan du for eksempel bruge avokado, madolier, frugter og yoghurt - listen er lang og det er næsten kun din egen fantasi, der sætter grænsen, når det kommer til naturlige ingredienser til din helt egen ansigtsmaske.

I galleriet herunder kan du læse, hvordan du kan lave 8 forskellige naturlige ansigtsmasker derhjemme:

Guide: hjemmelavet ansigtsmaske

Kilde: www.health.com

LÆS OGSÅ: VIDEOGUIDE | Minimér små rynker og trætte øjne