HUDPLEJE

Mild og effektiv favorit fra Frankrig

Der er ikke flere undskyldninger! Du skal huske at fjerne din maakeup hver aften og med Biodermas milde ansigtsrens kan det gøres både skånsomt og effektivt. INs skønhedsredaktør fortæller, hvorfor præcis denne er en foretrukken favorit

INs skønhedsredaktør Silke Grane renser sit ansigt hver eneste aften, og helst med favoritten fra Bioderma. Hun er langt fra den eneste, som sværger til den milde rensevand, der ikke udtørrer din hud.

Se også: Sådan får du glød i din hud

Om det populære franske produkt siger Silke:
Jeg ved godt, at det lyder lidt helligt, men jeg hører til dem, som ikke kan gå i seng uden at rense huden grundigt. Men med min skønhedsviden er det ikke til at komme udenom, at det er om natten huden arbejder bedst for at genopbygge og regenerere huden og derfor har den også brug for at blive renset ordentligt. For mit vedkommende har det altid føltes bedst med rensecreme og vand, men nu har det franske, hypede apotektsmærke Bioderma også fået plads på de danske apoteker. Deres mest kendt og meget elskede produkter blandt modeller og makeupartister er Sensibio Micelle Solution, som er et rensevand, der virkelig kan rense selv den mest tunge festmakeup af uden at udtørre huden. Halleluja, jeg elsker det og mit aftenritual er blevet langt hurtigere og nemmere med denne.

Køb den på apoteket, eller online HER - Se flere af skønhedsredaktørens favoritter HER