Annonce
Minimér fine linjer – uden botox
HUDPLEJE

Minimér fine linjer – uden botox

Med alderen falder collagen-niveauet i huden og dermed også hudens spændstighed og elasticitet. Det er dog muligt at indtage collagen via mad og drikke for at reparere huden og minimere de fine linjer.

Ingen kan se sig fri for fine linjer og små rynker i ansigtet, heller ikke dig. Det er en helt naturlig del af at blive ældre, og alligevel kan linjerne ende med at blive de flestes fjende. Men i stedet for at bekæmpe dem med indgreb som botox og restylane, så læs med her, og find ud af, hvordan du faktisk kan spise og drikke dig til en mere spændstig og elastisk hud.

Hvorfor får man fine linjer?

I takt med at vi bliver ældre, mister hudens bindevæv gradvist sin styrke og elasticitet, og huden bliver tyndere og mere tør. Nogle af mere disponible for rynker end andre, men livsstil har også en stor betydning i forhold til, hvor mange, og hvor dybe, rynker man får. Særligt solbadning og rygevaner har indflydelse på hudens elasticitet.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan fjerner du mørke rande under øjnene

Collagen-niveauet i huden begynder helt naturligt at falde omkring 30-års alderen – faktisk med et par procent om året. Det gør også, at huden er mindre modstandsdygtig. Det er dog aldrig for sent at begynde at pleje sin hud og begynde at bekæmpe rynker og fine linjer på en naturlig måde.

3 tips til at minimere fine linjer

  • Tag et kig på din kost. Flere madvarer med højt indhold af A- og D-vitamin vil få din hud til at stråle. Lever, makrel, laks og tun er gode kilder til vitamin A.
  • En daglig ansigtsmassage stimulerer blodtilførelsen og holder din hud mere elastisk.
  • Tag collagen-tilskud. Collagen findes i mange cremer, men det er ikke nok at smøre collagen på huden, hvis man gerne vil have effekten i de dybere hudlag. Den effekt kan du dog få ved at pleje huden indefra med collagen. Kosttilskud som The Solution™ fra Oslo Skin Lab, der indeholder collagen, giver nemlig mellemlaget i huden glæde af collagen.

Tydelig effekt på 8 uger

The Solution™-kosttilskuddet indeholder VERISOL®-collagenet, som er blevet blindtestet af 114 testere, som enten fik collagenproduktet eller et placeboprodukt (uden at vide, hvem der fik hvad). Dem, der fik VERISOL®-collagen, havde efter fire ugers brug en reduktion af rynkerne rundt om øjnene på mere end 7,2 % i gennemsnit, og efter otte uger var gennemsnittet på 20,1 % i snit.

Sådan gør du

Hvis du selv vil prøve, kan The Solution™ bestilles på osloskinlab.dk - enten som enkelte pakker (498 kr.) eller som et abonnement (349 pr. pakke). Du blander pulveret i et stort glas vand eller i din morgenmad. En pakke The Solution™ kommer med 28 små dagsdoser i portionsindpakninger, smager og lugter ikke af noget og indeholder hverken fedt, kolesterol eller kulhydrat.

Som IN-læser kan du helt eksklusivt få hele 50% på din første bestilling ved at følge dette link. Rabatten aktiveres automatisk, når du trykker på linket og bestiller en pakke på medlemsskab. Fremover vil du modtage pakker til en pris med 30% rabat - nemlig kun 349 kroner. Normalpris: 498 kroner.