Annonce
Pernille Rosendahl: Min hud får mig til at føle mig smuk
HUDPLEJE

Pernille Rosendahl: Sådan får jeg min hud til at stråle

Smukke Pernille Rosendahl kender alt til en travl hverdag med lange arbejdsdage, mad på farten og for lidt søvn, men alligevel stråler hun af styrke og er naturligt smuk som få. Kom helt tæt på den danske musiker og sangerinde, der afslører, hvad hun gør for at holde sin hud så skøn og spændstig som muligt.

Det handler ikke om at se yngre ud for enhver pris, i hvert fald ikke hvis du spørger Pernille Rosendahl. For hende handler skønhed mere om ikke at se ældre ud, end hun er – eller føler sig – og derfor hjælper hun sin hud alt det, hun kan, for at den kan holde sig smuk, stærk og strålende.

For Pernille handler det især om, at skønhed kommer indefra, hvilket også afspejler sig i hendes kost- og sovevaner, ritualer på badeværelset samt et tredje våben, der kommer i pilleform. Og som hun nu er blevet ambassadør for. I mere end 10 år har Pernille Rosendahl taget Imedeen Time Perfection, som er et kosttilskud.  

Om at være ambassadør for Imedeen:

- Det føltes helt naturligt at sige ja. Jeg har taget Imedeens Time Perfection tabletter i mere end ti år, så jeg kan vitterligt stå inde for dem. Min hverdag tillader desværre ikke altid omfattende og langvarige skønhedsrutiner. Jeg har brug for nemme, enkle rutiner og skønhedsprodukter, hvor jeg kan se en forskel, når jeg bruger dem. Derfor vælger jeg også mine skønhedsprodukter med omhu og er trofast, når jeg har fundet nogle, der virker. Og det gør Imedeen. Det er hurtigt, nemt og effektivt at arbejde på skønheden indefra hver morgen, når jeg alligevel spiser en vitaminpille. Ikke fordi jeg skal se yngre ud – de fine linjer i ansigtet er livets medaljer og vidner om et levet liv – men jeg vil da gerne hjælpe min hud, alt det jeg kan, for at den holder sig skøn og har glød. Min huds udseende er den største grund til, at jeg føler mig smuk.

LÆS OGSÅ: Sådan fjerner du mørke rande under øjnene

Om at sværge til jojobaolie:

- Jeg sværger til olier – især jojoba, som jeg smører min krop med hver morgen efter badet. Jeg blander produkter. F.eks. har jeg cremer fra apoteket, jeg er glad for, men jeg synes, de er for tykke i konsistensen, og så blander jeg dem selv i min lille plastikbeholder – med jojobaolie. Jeg tror meget på, at du kan gå lidt alternativt til dine skønhedsprodukter og på den måde få dem til at blive perfekte til præcis dig. Jeg køber min jojobaolie i to liters flasker. Faktisk har jojobaolie været kendt for sine fantastiske egenskaber i tusinder af år og er eksempelvis blevet brugt af de gamle indianere. I dag finder man faktisk jojobaolie i mange hudplejeprodukter, fordi den plejer og fugter huden effektivt.

Pernille Rosendahl: Min hud får mig til at føle mig smuk

Om at spise varieret:

- Jeg går meget op i at pleje min hud. Den svigter jeg aldrig. I perioder hvor jeg har meget travlt, slår min hud let ud. Jeg har en sensitiv hud, som reagerer på stress, mad, alkohol og manglende søvn, men jeg ved lige præcis, hvad der er godt for mig. At jeg skal spise god mad på faste tidspunkter, få noget motion og en god portion søvn. Derfor er god og varieret kost også et must for mig – og gerne med årstidens råvarer i fokus. Jeg er især tilhænger af fed fisk, avocado, mandler, æg, gulerødder og kål!

Om indre skønhed:

- For mig kommer indre skønhed også af glæde i hverdagen og generelt velvære. Jeg prioriterer derfor nærvær med familie og venner, gåture i naturen og lave god mad hjemme. Men jeg bruger også rigtig meget tid med mig selv. Jeg har et arbejde, hvor der indgår mange mennesker, og derfor har jeg også brug for ro, når jeg kommer hjem. Jeg kan godt lide tid, hvor jeg ikke skal sige noget eller snakke med nogen. Så læser jeg, spiller lidt klaver, skriver og arbejder på de ting, jeg har gang i.

Få flere råd til, hvordan du gør din hud sund og vinterklar, lækre opskrifter samt tilbud på produkter på Imedeens Facebookside.

Hvad er Imedeen?

Imedeen er hudplejetabletter, som arbejder indefra for at få huden til at se yngre ud i længere tid. Tabletterne indeholder næringsstoffer som fiskeekstrakt, C-vitamin og zink, og går ned i hudens dybere lag, hvor ældningsprocessen ofte begynder. Imedeen mindsker synligheden af fine linjer og rynker og bidrager til forbedring af hudens kvalitet. Når du tilføjer Imedeen til din almindelige skønhedsrutine, kan du opnå en hud, der føles blød og mere spændstig. 

Pernille Rosendahl: Min hud får mig til at føle mig smuk

Du kan købe Imedeen hos din nærmeste Matas eller online på www.matas.dk

PP-IME-DNK-0389

LÆS OGSÅ: Det her gør stress ved din hud

Læs mere om: