Annonce
Sådan får du din hud til at fremstå udhvilet og frisk på de vigtige dage
HUDPLEJE

Sådan får du din hud til at fremstå udhvilet og frisk på de vigtige dage

Du skal til rund fødselsdag, jubilæum eller bryllup, og du har glædet dig til den store fest. Men du har også jongleret familie, veninder og arbejde på fuld tryk, og det kan ses og mærkes på din hud. Heldigvis findes der nu en måde, hvorpå du kan give din hud et hurtigt boost, så du kunne føle dig frisk til den store begivenhed.

Livet er fuld af op- og nedture. Lange dage på arbejde, for lidt søvn og efterårsforkølelse kan alle medføre, at vi til oplever stress. Og for at få det hele til at hænge sammen, vender vi os til hurtige løsninger som sene takeaways og endnu tidligere morgener, hvor vi tjekker ”to-do” listen ti gange inden vi står ud af sengen.

Alt imens vi forsømmer os selv. Slutresultatet er, at vi føler os trætte og føler, at vi ser trætte ud - og så fortsætter den onde cirkel. Men selv efter en dejlig ferie, kan din hud være dehydreret af solen og trænge til lidt ekstra. Og særligt op til en julefrokost, barnedåb eller bryllup, kan vi have brug for at give vores hud et hurtigt fix.

LÆS OGSÅ: Beholder du din makeup for længe?

Den gode nyhed er, at selv om det kan være svært at finde tid til det hele i en travl hverdag, kan vi stadig gøre noget ved vores huds op- og nedture, så vi både kan føle os godt tilpas, og se godt ud.

LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur giver huden et fastere og udhvilet udtryk, mere glød og reducerer synligheden af fine linjer – perfekt til de øjeblikke hvor din hud behøver at fremstå fra sin bedste side. Så selv om du er stresset og træt, behøver din hud ikke føle det.

I en test af skandinaviske kvinder, oplevede mere end 4 ud af 5 kvinder et resultat efter 10 dages brug*.

4 ud af 5 kvinder vil anbefale LIFTACTIV AOX til deres omgangskreds*.

LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur fra Vichy er specielt udviklet til din huds op- og nedture. Den unikke formel indeholder blandt andet antioxidanter så som C-vitamin, E-vitamin og neohesperidin samt fragmenteret hyaluronsyre, der alle bidrager til at give din hud et løft – hurtigt.

Hvis du vil tackle alle din huds nedture, og være klar til din huds opture, så giv dig selv en hudplejekur med LIFTACTIV AOX, og oplev hurtige resultater. Se hvad kvinderne i testpanelet siger om LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur*:

”Jeg er vild med den effekt den har haft på min hud på så kort tid... Den forsvinder let ind i huden, så det er nemt og hurtigt at bruge.”
- Tania

”Jeg er ret sikker på at jeg vil bruge kuren igen. Det giver et super boost. Jeg kunne mærke at der blev arbejdet på huden, så snart jeg smurte den på og det kan jeg godt lide!”
- Lena

”Det er bare god pleje af ens hud. Det er lækker forkælelse og kur til huden.”
- Line

Deltag i konkurrencen om en LIFTACTIV AOX 10 dages-hudplejekur! Deltag HER

LIFTACTIV AOX 10 dages-hudplejekur: Antioxidant hudplejekur, der giver en strålende og mere udhvilet hud, og mindre synlige fine linjer. Læs mere HER

*) Testresultater baseret på skandinaviske kvinders selvevaluering af LIFTACTIV AOX 10 dages-hudeplejekur efter 10 dages brug, i Danmark, Finland, Norge og Sverige, 2017. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER